rrock'n roll child

keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Likkojen lenkki 2017

Moi!
Viime lauantaina oli jo kauan odotettu Likkojen lenkki Pyynikin urheilukentällä. Oli ihan ensimmäinen kerta ku olin kyseisessä tapahtumassa. Mentiin ryhmän naisten kaa sinne, ja voi että se päivä oli unohtumaton. Ihan jo senkin takia että oli mielettömän ihana ilma, kyllä siellä kelpas olla!

Kokoonnuttiin puoli kahdentoista maissa, vaihdettiin lenkkipaidat ja rannekkeet ja lähdettiin paikan päälle. Perille päästyämme mentiin hetkeks istumaan, ku siellä ei vielä sillon ollu mitään ihmeellistä. Tai esiintyihän siellä Varusmiessoittokunnan Show Band, mikä muuten yllätti positiivisesti! Ne soitti biisejä laidasta laitaan eri esittäjiltä, tuli kuultua mm. Backstreet Boysia, Stigiä, Antti Tuiskua, Haloo Helsinkiä.. Oli kyllä tosi hyvä keikka!



Keikan jälkeen käytiin vähän kattomassa eri pisteitä, sai maistiaisia, hierontaa, osallistua eri arvontoihin yms. Ihan mielenkiintoisia kojuja, osallistuin ainakin pariin arvontaan ja maistelin erimakuisia ruissipsejä. Se juuston makuinen ruissipsi oli parasta!
Myöhemmin oli aika lähteä käveleen, oltiin valittu kävelijöiden lyhyt lenkki mikä tais olla jotain 2,5 km ellen väärin muista. Eli ei ollenkaan paha. Lenkin varrella oli kaikenlaisia pisteitä, esimerkiks saatiin heti makkaraa ku lähdettiin liikenteeseen ja yhessä vaiheessa oli sellanen piste missä joku tyyppi soitti musaa. Ja kyllä muuten kelpas kävellä kun lenkkimaisemat oli aivan täydelliset!


Lenkiltä palattuamme saatiin evästä. Siellä tarjottiin kana-couscous-salaattia josta en pahemmin tykänny, mut päätin vähän syödä et oisin jaksanu. Oli myös Linkosuon ruissipsejä mut päätiin säästää ne kotiin ja juomana oli Nokian Panimon Minea-juomaa.


Syömisen jälkeen siirryin lavan eteen ootteleen Jonne Aaronia, mikä oli myös yks syy miks halusin tulla kyseiseen tapahtumaan. Näin Jonnen viimeks syksyllä, joten olihan siitä viime kerrasta vähän aikaa. Ehti tulla ikävä. Ja voi luoja mikä keikka! Aivan ihana. <3 Oli mahtavaa nauttia keikasta ja kuulla upeita biisejä, niin uudelta kuin vanhemmalta levyltä. Tuli myös kuultua yksi Vain elämää-ohjelmassa esitetty versio, Nylon Beatin Syytön. Oli ihanaa ku tiesi taas kaikki biisit ja sai laulaa biisien mukana ku osasi sanat. Ehdottomasti yks Jonnen parhaimpia keikkoja ikinä!







"I can't hear you!"





Keikan jälkeen menin bäkkärin luo ja pääsin ottamaan selfien Jonnen kaa! :3 Halattiin myös ja meidän dialogi meni suurinpiirtein näin:
Mä: ”Hei oli aivan mahtava keikka!”
Jonne: ”Hei mahtavaa että tulit!”
Jonne: ”Ja hei pidä huolta itestäs. Hyvää kesää!”
Mä: ”Samoin!”
:3 Voi että, se sanoo aina noin. On se ihana!

Lähdin siitä sitten onnellisena takas istumaan hetkeks, ja lähdin lähempänä viittä takas lavan eteen ku seuraavaks oli Anna Puun vuoro. Sitä en ollu ainakaa nähny aikoihin, ehkä joskus vuonna 2012 näin viimeks? o_o Vaikken Annaa kauheesti kuuntele nii olin silti oottanu hieman tätäkin keikkaa, ku on Annalla kuitenki muutama sellanen biisi mistä tykkään. Esim. Ota minut tällaisena ku oon, Kaunis päivä, C'est La Vie, Säännöt rakkaudelle ja Tarviin vielä yhden yön aikaa oli mahtavaa kuulla.. ja ne varmaan taitaa ollakki ne Annan suosituimmat biisit. Annalle tuli pieni blackout C'est La Vien aikana ku ei muistanu sanoja tokan säkeistön aikana mut hyvin se siitä sitten lähti rullaamaan. :D Anna oli myös puoli tuntia myöhässä jonkun vian takia mut onneks se saatiin korjattua. Sattuuhan sitä.






Keikan jälkeen nappasin selfien myös Anna Puun kanssa ja päätin tätäkin kehua mahtavasta keikasta. Sillä oli vähän kiire ku sen piti ehtiä vielä illaks Helsinkiin. Tapahtuma loppui ja ihmiset lähti valumaan alueelta pois. Itekkin siitä lähdin nopeasti kotiin suihkuun ja lähdin illalla bilettään. Huhhuh mikä päivä (ja ilta)!

Likkojen lenkiltä lähtikin vähän juttuja mukaan mitkä voisin esitellä seuraavaks:

Ruissipsejä, rypsiöljyä, hunajatikku, pikkuhousunsuojia, kuvasto, nenäliinoja, porkkanoita ja tommonen pieni saippuakuplapullo. Ainii, ja joku riisipatukka mut annoin sen Janskulle ennen kuvanottohetkeä.

Ja siinä tän vuoden Likkojen lenkki -paita. 
Näiden lisäks mukaan lähti myös palanu naama ku sain hieman aurinkoa. Ja myös tosi onnellinen fiilis! Tapahtuma oltiin järjestetty tosi hyvin ja voisin todellakin mennä sinne joskus uudelleen. Ehkä ensi vuonna?

Kiitos mahtaville esiintyjille, erityisesti Jonnelle! 

Kiitos seuralle! 
Kiitos koko tapahtuman järjestäjille!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti