rrock'n roll child

maanantai 11. huhtikuuta 2016

Kotipelto & Liimatainen @ Bar Ihku

Mooi! Timo Kotipelto ja Jani Liimatainen esiintyi Tampereen Bar Ihkussa tossa keskiviikkona. Oltiin Tampereen Hannan kaa paikan päällä suurinpiirtein ysin aikaan illasta, oli ihanaa nähä Hannaa pitkästä aikaa ku oli ollu kuukauden Amerikassa. Istuttiin vähän aikaa pubin puolella ja tilasin siinä kans yhen juoman. Vaihdettiin kuulumisia ja kunhan siinä taas juteltiin kaikenlaista, kyllä meillä vaan aina sitä juttua riittää! :D "Pelattiin" Aliasta, meidän sananselitystaidot oli kyllä ihan huipussaan ;D
Siinä kympin jälkeen siirryttiin yökerhon puolelle missä tää keikka oli, kuunneltiin siinä jonkin aikaa ku jotkut yritti laulaa karaokea, tilattiin vähän lisää juomaa ja sillee. Keikan piti alkaa klo 23, ja jätkät tuli lavalle jonkun vartin myöhässä. Siirryttiin pikkuhijaa lähemmäs lavaa, ja iso kiitos sille kivalle jätkälle joka päästi meidät eturiviin vaikkei ees pyydetty! :)
Timo & Jani soitteli siinä taas akustisesti muiden bändien hittejä, ja tulihan siinä taas kuultua myös Stratovariuksen tuotantoa, tuli kuultua ainakin Black Diamond ja Shine In The Dark <3 Oli niin paljon tuttuja biisejä, ja siis noi jätkät on vaan niin huikeita <3 Tunnelma oli kyllä ihan katossa!



 Ei nyt tullu kauheen hyvälaatusia kuvia, koska kännykän kamera... :D Ois mulla ollu kunnon kameraki mukana, mut sillä oli joku ongelma joten ei sit onnistunu sillä kuvaaminen.
Jouduttiin sit jossai vaiheessa jo lähteen, et oltas ehditty vikoihin busseihin. Oli vähä harmi lähtee kesken keikan, mut ei oikee voinu mitää. Oli kuitenkin todella mahtava ilta, kiitos Kotipelto & Liimatainen ihanasta keikasta ja Hannalle seurasta! <3

1 kommentti:

  1. valitse pforiili
    https://www.youtube.com/watch?v=u_WIxV8XRw8

    VastaaPoista