rrock'n roll child

tiistai 15. maaliskuuta 2016

Neumann @ Tiikerihai

Heloou! Oltiin tossa viime torstaina kattomassa Neumannia yhen mun kaverin Jaakon kaa. En ollu aiemmin nähny Neumannia livenä, joten oli siinä vähä semmone omg-fiilis  ku tajus et kenen keikalle on menossa :D. Keikan piti alkaa joko klo 22 tai 22:30, mut tavattiin Jaakon kaa jo siinä puol seiskan jälkeen. Mentiin pussikaljalle, vaikka oliki ihan hemmetin kylmä. Sit istuttiin vähän aikaa Amadeuksessa, jonka jälkeen käytiin nopeesti pitsalla. Kello oli jotain lähempänä kymppiä ku oltiin viimein Tiikerihaissa, siellä oliki niin paljon väkee ettei saatu mistään istumapaikkaa. Käytiin sit tiskillä ja seistiin siinä lähellä lavaa. Neumann tuli lavalle siinä puol yhentoista aikoihin, ja siis ei härregyyd miten mahtava toi keikka oli! Neumann siis veti akustisesti omia, ja Dingon kappaleita, onhan hän kuitenkin kyseisen yhtyeen laulaja. Paljon upeita hittejä tuli kuultua, mm. Mennään hiljaa markkinoille, Perjantai, Naiselleni, Levoton tuhkimo, Nahkatakkinen tyttö, Sinä ja minä, Autiotalo... <3 Huhhuh! Oli aivan loistava fiilis, kaikki oli hienosti mukana ja tuli laulettua ja huudettua niin täysiä ku vaan ääntä lähti! :D .Tanssittiin jopa Jaakon kaa parin biisin aikana, ai että oli kivaa tanssia pitkästä aikaa! :)



Keikan jälkeen Neumann lähti nii nopeesti lavalta ettei sit ehitty tapaamaan tätä. No mut se ei nyt ollu niin maailmanloppu, eiköhän se varmaan joskus uudestaan taas keikkaile täällä päin :).
Törmäsin keikan jälkeen yhteen kaveriin jota en ollu nähny pitkää aikaa, joten vaihdettiin siinä muutama sana ennen ku hän sitten häippäs johonki. Jäätiin Jaakon kaa vielä hetkeks paikan päälle, Jaakko kävi laulamassa karaokee jonka jälkee tilattiin vähän lisää juotavaa ja saatiin vihdoin istumapaikka :D. Siinä jonkin aikaa istuttuamme käytiin iha extemporesti Fat Ladyssa, vaikkei se kyllä todellakaa oo meidän paikka... No, ainaki juoma oli halpaa! :D
Oli kyllä loistava ilta,
kiitos Neumann aivan unohtumattomasta keikasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti