rrock'n roll child

sunnuntai 7. helmikuuta 2016

The Reckless Cruz Show

Moi! Lauantaina 30.1. oli kauan odotettu The Reckless Cruz Show Tampereen Pakkahuoneella. Samalla oli myös Cruz-miitti, joka alkoi siinä kolmen maissa. Ennen miittiä nopee käynti smoothiella, jonka jälkeen Pakkahuoneen eessä sit tavattiin miittiläisiä, ja juotiin kaljaa. Oli kiva nähä ihmisiä, ja siinähän se aika hurahti muiden kaa jutellessa. Alunperin piti tavata vaan Cruzit, mut meidän ryhmän kiva ylläpitäjä olikin järkänny vähän lisää fanitapaamisia. Shiraz Lanen Hannes, Joel ja Mikko tuli siinä jonkin ajan kuluttua ja oli "hieman" kylmä joten jätkien halaaminen lämmitti jonkin verran. :3 Otettiin myös yhteiskuva. Niiden tapaamisen jälkeen sit taas jatkettiin miitteilyä, ja paljon paljon myöhemmin päästiin sisälle tapaamaan kaikki Santa Cruzin ja Reckless Loven jätkät! Voi ei oikeesti, oli ihan mahtavaa nähä niitäki taas! <3 Sain kaikilta tottakai kuvat, ja tuli siinä halattua ainaki Ollia, Arttua, Hessua...:3 Joonaksella oli synttärit joten halasin myös tätä ja toivotin onnee. Se oliki saanu jo ihan mukavasti lahjoja. Otettiin myös tottakai ryhmäkuva jossa ollaa me miittiläiset + Santa Cruz ja Reckless Love. Oli niin mahtavaa nähä Shirazit, Cruzit ja Reckut pitkästä aikaa tolleen kasvotusten! <3
Tapaamisen jälkeen takas ulos, käytiin kaupassa ostamassa lisää juotavaa ja muodostettiin siihen jo jonkinnäköinen jono, meillä oli oikeen jonotusnumerot :D. Suurinpiirtein kuudelta ovet avattiin, heitettiin takit narikkaan, käytiin vessassa ja sit otettiin suunnaks anniskelualue. Tiskiltä haettiin vähä lisää kaljaa ja saatiin ihan hyvät paikat lavan läheltä. Rockwalli aloitti siinä melko pian, ja sieltä tuli taas Nilsiän öljysheikki, Tähtien alla, Mielikuvani ja mitä muita näitä nyt oli. En ees muista mitä kaikkea sieltä tuli. Tosin jo siinä Rockwallin aikana keikkafiilis laski aika paljonkin, mut ei siitä sen enempää.  Yritin kuitenkin keskittyä keikkaan. Rockwalli heitti hyvän keikan! Sitä en ollukkaa nähny viime heinäkuun jälkeen..







Seuraavaks olikin Shiraz Lanen vuoro! Money Talks, Story To Tell ja Out There Somewhere jäi nyt ainakin mieleen, kyllä ne varmasti Mental Slaverynkin soitti vaikka siitä en sitten muistakkaan yhtään mitään :D. Yritin olla keikan aikana niin mukana ku vaa pystyin. Hanneksen ääni on jotain niin upeaa. En nyt oikeen tiiä mitä muuta tosta keikasta vois sanoa.. :D Ei vaan riitä sanat kuvaamaan.





Ja sitten Santa Cruz! Cruzit heitti myös tottakai aivan helvetin hienon keikan! Muistaakseni ekana kappaleena toimi We Are The Ones To Fall, ja olin taas niin mukana kun vaa pystyin. Pää lyö taas jotenkin tyhjää, et mitä kaikkee tästäkin keikasta vois sanoa. En ees muista mitä kaikkea sitä tuli kuultua alotusbiisin lisäks. Mieleen tulee ainaki Can You Feel The Rain, jonka aikana kyynelkanavat aukesi täysin. Miten joku biisi voi olla niin ihana?








Ja sitten viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä; Reckless Love!
Olin jonkin aikaa heilumassa siinä lavan eessä ja lauloin biisien mukana ja kaikkee, mut jossain vaiheessa tuli niin levoton fiilis et oli pakko häipyä siitä. Liityin Hannan ja tämän kavereitten seuraan vähän taemmas, mut jossain kohtaa siirryin fiilisteleen keikkaa taas vähän lähemmäs lavaa. On se ny kumma ku ei taas osannu päättää et missä kohtaa oikee vois olla.. :D Mutta myös Reckless Love heitti aivan loistavan keikan, sieltä tuli kuultua myös tulevan albumin biisejä, kuten We Are The Weekend, Bullet Time, ja Monster, jonka musavideo ilmestyi tossa vähä aikaa sitte.. <3 Ja toki niitä vanhempiakin kappaleita, esim. Beautiful Bomb oli huikee!














Ei voi muuta sanoa ku et huhhuh mikä ilta! Vaikka fiilis ei ehkä ollu parhain, niin bändeissä ei kuitenkaan ollut moitittavaa!

Kiitos Rockwalli, Shiraz Lane, Santa Cruz ja Reckless Love!!!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti