rrock'n roll child

maanantai 1. helmikuuta 2016

Noora Louhimo & Smokin' Aces

Moro! Viime viikolla oli taas hieman keikkoja, joten ajattelin kertoo tähän nyt parista keikasta. Lauantaina oli kans keikka, mut taidan tehdä sille oman postauksen. Mut tosiaan, siirrytääs nyt näihin keikkoihin!

Ke 27.1.
Noora Louhimo ja Samuli Erkkilä esiintyi tuolloin Amadeus Music Barin 21-vuotissynttäreillä, jonne mentiin Hannan ja Sannin kaa. Keikka alkoi joskus klo 22, mut mentiin siinä lähempänä puolta ysiä, kun sinne pääsi kutsulla aikasemmin. Saatiin ovella drinkkiliput ja arvat, mut en voittanu mitää. Drinkkilippuja oli kuitenki iha kiva käyttää, ja ne vähä niiku hupeni siinä illan mittaan, hups :D
Paikalla oli erittäin paljon väkee minkä takia ei sit saatu istumapaikkaa, joten hengailtiin siellä jossain nurkassa, mut nähtiin silti ihan hyvin lavalle. Tuli bongattua Antti Aatamila (soitti joskus Negativessa) ja Simo Frangen :'D Antin kaa otettiin jopa kuva!
Mut itse keikka oli taas jälleen kerran aivan huikee, oli melko samanlainen setti ku Roosterissa.
Tuli taas kuultua mm. Guns N' Rosesia, Billy Idolia, Battle Beastia.. <3 Ei vaan voi oikeesti käsittää miten huikee laulaja Noora voikaan olla!
Hanna lähti melko pian keikan jälkeen, mut jäätiin vielä Sannin kaa paikan päälle ku itellä nyt tuli muutenki bussi vasta paljon myöhemmin. Noora sattui siihen lähettyville, joten napattiin tämän kanssa uudet kuvat ku Roosterissa ne hieman epäonnistui :D. Oli jälleen kerran mahtavaa tavata Noora! Ja oli muutenki hyvät pippalot! :)





To 28.1.
Smokin' Aces esiintyi tuolloin Roosterissa. Olin heti omg, ku kuulin et ne ois siellä. Kyseessä on kuitenkin helkkarin mahtava bändi ja en ollu aiemmin nähny ees livenä. Koska en saanut kenestäkään keikkaseuraa niin päätin mennä taas yksin, koska en todellakaan halunnu missata bändin keikkaa. Paikan päällä olin jo kasin jälkeen, tilasin juotavaa ja istuskelin vakkaripaikalla. Koska kännykkä meni rikki, en oikee voinu tehdä muuta ku vaa istua ja kuunnella musaa baarin kajareista. Aika tuntui vaa matelevan ku ei ollu oikeesti mitää tekemistä.. Onneks Vince Boncamper  tuli jonkun bändinsä kaa lavalle siinä joskus kympin jälkeen vissiin, ku olivat lämppäämässä Smoukkareita. Oli ihan jees keikka vaikken nyt tiennykkää mitää kappaleita. Paikan päällä oli muuten aika hyvin väkeä vaikka oli kuitenki arki-ilta.
Pian Smoukkarit tuli lavalle, ja ei herrajestas, se keikka oli jotain aivan mahtavaa! Tuli kuultua paljon loistavia biisejä, mut erityisesti mieleen jäi The Ruckus, The Underdog ja kiertueen nimenäkin oleva You Take My Breath Away. <3 Huhhuh mitä kappaleita! 




Keikan jälkeen kävin moikkaamassa bändin laulajaa Anthonya, ja päätin kysästä kuvaa. Otettiin koko bändin kaa kuva, pyydettiin Vincee ottamaan kuva , mut se nyt vähä epäonnistui :D. Yks nainen sit otti kunnon järkkärillään kuvan musta ja bändistä ku seistiin lavalla. Oli hienoo! Vaihdettiin muutenki siinä muutama sana bändin jätkien kaa ja taisin saada halin parilta jätkältä. :3 Pakko päästä näkeen tää bändi taas uudestaan!

Kiitos Noora & Samuli, Vince Boncamper ja Smokin' Aces!!! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti