rrock'n roll child

lauantai 20. helmikuuta 2016

Kormus, Ember Falls & Blind Channel @ Klubi

Moi!
Viime sunnuntai oli aikas mukava päivä. Syötiin siinä päivemmällä vähä niiku sellanen ystävänpäiväateria jonka jälkeen käytiin mummulla kylässä.
Joskus illemmalla otin suunnaks Klubin, sillä sinne pääsi kattoon ilmaseks bändejä, ku sillon oli valtakunnallinen keikkapäivä. Menin jonottaan siinä lähempänä kuutta ja Jansku tuli mun seuraks :D. Höpistiin siinä jonkin aikaa ja ovien avauduttua Jansku häippäs ja ite luikahdin narikkaan viemään takkia, jonka jälkeen menin hetkeks seisoskeleen lavan lähettyville. Kormus aloitti suurinpiirtein puol seiskalta, fiilistelin vähän aikaa siinä sitä niiden keikkaa ja nappasin parit kuvat. Läksin siitä sitte anniskelualueen puolelle ku Hanna ja tämän kaveri olivat siellä. Katottiin sieltä sit loppukeikka ja taisin kuulla ekan kerran Aina -biisin, mistä Kormus teki myös musavideon. Näin ton bändin viimeks joskus kesällä, joten oli iha kiva nähä se taas.



Keikan jälkeen menin lavan eteen venaamaan Ember Fallsia, se oli oikeastaan se suurin syy minkä takia tuonne menin.  Olin ihan fiiliksissä ku bändi tuli vihdoin lavalle, toi keikka oli ihan uskomaton! Sieltä tuli niin helkkarin hienoja biisejä ettei mitään rajaa! Tuli kuultua jopa yks biisi Mekanismin ajoilta, ihan huippuu! Ja tulihan se Shut Down With Me, oli eka kerta ku kuulin kyseisen biisin livenä! Tai no se tais olla muutenki eka kerta ku ne soitti sen biisin. Rakastan ihan helvetisti tota biisiä ja Tuomaksen ja Kallen ääni <3 Huh, meni kylmät väreet!












Jaakko ilmestyi Klubille Ember Fallsin aikana, hengailtiin ton keikan jälkeen anniskelualueen puolella. Ennen sinne menoa kävin ottamassa kuvan Ember Fallsin Tuomaksen ja Kallen kaa :3 Anniskelualueen puolella nähtiin lisää kyseisen bändin jäseniä ja tuli otettua kuvat vielä Mikon ja Jussin kaa, ja Jussin kaa höpistiin siinä vielä jotain. Ihan mahtavia tyyppejä! :) Taisin luvata et käväisen taas joskus niiden keikoilla ;D.
Illan vika bändi Blind Channel aloitteli siinä jossain vaiheessa, taisin nähä bändin viimeks syksyllä. Jaakko jotain höpisi et ihan Linkin Parkin kopio, hah! :'D Ei mun mielestä. Mut myös tällä bändillä oli hyvä keikka, vaikka suurin osa lähti Ember Fallsin jälkeen. Btw, Blind Channelilta ilmestyi uusi musavideo, tsekatkaas se tästä!








Kiitos Kormus, Ember Falls ja Blind Channel erittäin hyvistä keikoista!!!
Niin ja kiitos vaan keikkaseuralle :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti