rrock'n roll child

perjantai 22. tammikuuta 2016

Velvet Bones @ Vastavirtaklubi

Moro! Tulipa taas käytyä keikalla tossa keskiviikkona, tällä kertaa vuorossa oli Velvet Bonesin keikka Tampereen Vastavirtaklubilla. Koska kukaan ei lähteny messiin, niin päätin sit yksin mennä, ja mikäs sen parempi tapa viettää keskiviikko ilta ku kuunnella hyvää livemusaa!
Tuli hieman kiire, mut ehdin onneks ennen keikan alkua paikan päälle ja kävinkin heti tilaamassa juotavaa ku astuin ovesta sisään. Sain toisen juoman kaupan päälle mikä oli hieman hämmentävää, en oo tottunu tollaseen palveluun :D. Enkä ollu aiemmin käyny tossa paikassa, mut sain ihan hyvän vaikutelman. Istuin jossain nurkassa ja ennen keikkaa vaihdoin pari sanaa jonkun kaa. 
Keikka alkoi sit siinä ysin maissa, ja ei voi muuta sanoo ku et herrajestas mikä show! Oli taas jälleen kerran ihan mahtavaa, tuli kuultua kyllä taas niin loistomusaa! Cut The Noose ja Needlerails jäi erityisesti mieleen, ne on ehkä bändin parhaimpia biisejä ikinä. 
En jaksanu hirveemmin keskittyä kuvaamiseen, halusin vaan fiilistellä joten siks kuvasaldo on nyt aika vähäinen mut eihän siinä mitää. Tässä myös yks lyhyt videopätkä keikalta:






Keikan jälkeen vaihdoin muutaman sanan bändin laulajan Eddien kaa, jonka jälkeen tsiigasin vielä nopeasti Bad Signalin keikkaa. En kylläkää ehtiny kuuleen ku yhen kappaleen, sillä oli pakko jo lähteä et oisin ehtiny vikaan bussiin ennen yömaksua. Mut kyllähän tuokin bändi ihan hyvältä kuulosti, vaikken tosiaa ehtiny kuuntelee ku vaa sen yhen biisin. 
Mut oli kuitenkin todella onnistunut ilta! 

Kiitos Velvet Bonesille aivan mahtavasta keikasta!! :)

psst,
bändiä pääsee seuraileen somessa:
Facebook: Velvet Bones
Instagram: velvetbonesband
Twitter: velvetbonesband
                                                        Youtube: VelvetBonesBandOfficial

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti