rrock'n roll child

keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Rust N' Rage & Uniklubi @ YO-talo

Moro!
Lauantaina oli vihdoin kauan odotettu Rust N' Ragen ja Uniklubin keikka Tampereen YO-talolla. Ovet aukes siinä klo 20, mut olin ite paikan päällä vasta ysin maissa, ku en ois jaksanu venata hirveen kauaa keikan alkua. Ostin lipun ovelta ja heitin takin narikkaan, ja ku saavuin lavan lähettyville, huomasin ettei siellä ollu vielä melkeen ketään. Oli siellä muutama ihminen istuskelemassa jossain ylhäällä.. Hämmentävää. Istahdin johonkin alas silleen et oli hyvä näkyvyys lavalle. Näpräsin siinä ajankuluks kännykkää ja kävin vielä ennen keikkaa vessassa. Pikkuhiljaa alko tulla lisää väkee, ja pian melkee kaikki istumapaikat oli täynnä. Rust N' Rage tuli lavalle klo 22, ja siis ei herranjumala, rakastuin tohon bändiin vaan yhä enemmän! Olin tutustunu jo aiemmin ton bändin musaan mut tää oli nyt eka kerta ku näin bändin livenä. Oli ihan mieletön show ja meinas ihan suu loksahtaa auki ku bändi aloitti ekan kappaleensa ja Vincen ääni pääsi niin oikeuksiinsa! Tuli kuultua ihan helkkarin mahtavia biisejä, mut parhaat biisit oli ehdottomasti Locked And Loaded ja  Riding On The Storm. En ihan kehdannu mennä yksin rokkaileen sinne lavan eteen mut nyökyttelin päätä musan tahtiin, jalka vispas ja lauloin joidenki kappaleiden aikana. Mut oli kyllä aivan mahtavaa, toivottavasti pääsisin pian uudestaan näkeen tän bändin!









Keikan jälkeen bändin jätkät alko roudaan tavaroita pois lavalta, kävin siinä nopeasti kiittämässä yhtä jätkää keikasta, ja sain settilistan! Huomasin bändin rumpalin Jezzien lavan vieressä, joten kävin pyytämässä tältä kuvaa ja sainkin sellasen :). Taisin myös tätäki kiittää keikasta, ja hän kysy et mistä päin oon. Oli mahtavaa jutella vähä aikaa Jezzien kaa!
Siinä lähempänä yhtätoista huomasin et lavan eteen oli tullu hitosti porukkaa, mut pääsin onneks tokaan riviin. Pian Uniklubi tuli lavalle ja yleisössä alkoi kiva kiljuminen, kyllähän mä siinä itekki kiljuin ihan hemmetin paljon! :D  Olin Uniklubin keikalla viimeks joskus vuonna 2014, joten oli aivan ihanaa taas kuulla kaikkia upeita biisejä livenä <3 Sieltä tuli vaikka mitä tuttuja biisejä ja oli aivan mahtavaa laulaa täysiä biisien mukana ku tiesi suurimman osan biisien sanoista. Se on ihan parasta! Meinas jopa tulla itku muutaman biisin aikana, toi koko keikka oli vaan niin täydellinen <3.
Heiluin, kiljuin, ja nyökyttelin päätä melkee kokoajan :D Oli vaan niin kova meno! Ja Jussi on ihana <3. Ainii ja tulihan tolla keikalla kuultua pari uuttaki kappaletta, kuulosti ihan pirun hyvältä!



















Keikka loppui siinä lähempänä puolta yhtä, ja jäin siihen lavan eteen kyttäämään settilistaa. Joku nainen kävi lavalla nappaamassa sellasen itelleen, joten pyysin et tuo mullekki ku näin siinä toisenki. Hän sitten toi sen mulle, ja olin erittäin kiitollinen. :3 Sit päätinki jo lähteä ku ei siellä enää ollu mitään ihmeellistä, hain takin narikasta ja lähdin kävelemään kohti pysäkkiä ihan onnellisena onnistuneesta illasta.

Vähä selvennystä tohon  Uniklubin settilistaan: 2. Koko talvi kesämökillä, 12 = Kaikki mitä mä annoin, 13 = Rakkautta ja piikkilankaa, 15 = Näiden tähtien alla, 16 = Mitä vittua. Hih, oon kyllä niin onnellinen näistä settilistoista :3


Kiitos Rust N' Rage ja Uniklubi erittäin hienoista keikoista!!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti