rrock'n roll child

lauantai 9. tammikuuta 2016

Pekka Heino @ Jack The Rooster

Heii! Eilen oli taas jälleen kerran vuorossa Pekan keikka, mut tällä kertaa Roosterissa. Olin paikan päällä lähempänä puolta ysiä, ja vakkaripaikka oli taas vapaana. Tampereen Hanna tuli yhen kaverinsa kaa siinä vähän myöhemmin, ja kunhan juteltiin taas kaikenlaista, seuraan liittyi myös uusia ihmisiä joiden kaa vaihdettiin muutama sana. Pekan keikka alkoi siinä kahentoista jälkeen, ja siis voi härregyyd, keikka oli taas niin parhautta! <3 Pekan ihanat katsekontaktit keikan aikana, Pekan ja bändin jätkien vitsailu ja hienot kappaleet + Pekan mahtava ääni. Keikka oli siis akustinen, ja kuultiin taas biisejä eri esittäjiltä. Lavalla oli Pekan lisäks myös Klasu ja yks hemmo jonka nimeä en ikinä muista. :D
En enää hirveemmin muista mitä kaikkee hienoo sitä tuli kuultua, mut mieleen jäi mm. Cutting Crewn I Just Died In Your Arms, Chris Isaakin Wicked GameBryan Adamsin Summer Of '69, Tom Pettyn I Won't Back Down ja Bon Jovin Livin' On A Prayer. Rakastan <3. Oltiin kyllä taas niin mukana biisien aikana ja on ihme ettei ääni menny.







Toi plektra :'D.

Keikan jälkeen Pekka moikkas meitä nopeasti ja lähti käymään jossain. Mun oli pakko päästävä vessaan joten lähdin käveleen samaan suuntaan ku Pekka. Kävin sit vielä hänen luona ja sain heti ihanan halin <3. Onnittelin Pekkaa ku tällä oli keskiviikkona synttärit. Sen jälkeen Pekka lähti viemään kamojaan jonnekki ja mä sit käväsin nopeesti vessassa. Sit huomasin et kello oliki jo sen verran ettei ois enää pitkä aika bussin tuloon. Hyvästelin Hannan ja tämän kaverin ja lähin Roosterilta väsyneenä, mutta onnellisena. 

Kiitos Pekka taas aivan unohtumattomasta keikasta! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti