rrock'n roll child

sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Noora Louhimo & Samuli Erkkilä @ Jack The Rooster

Hei! Perjantai-ilta oli yks parhaimmista illoista ikinä, sillä Noora Louhimolla ja Samuli Erkkilällä oli tuolloin akustinen keikka Roosterissa. Alunperin mun ei kai ees pitäny mennä, mut sit yks kaveri Jaakko pyysi mua sinne, ja Hanna ja Sannikin oli menossa. Joten aattelin et no miksei, ku ois vieläpä keikkaseuraakin! Oltiin Hannan kaa jo ysin maissa paikan päällä, ja no kunhan siinä vaa juteltii ja juotiin kuten yleensä :D. Sanni tuli siinä kympin aikoihin ja Jaakko tuli vasta yheltätoista. Itse keikka alkoi siinä kahentoista jälkeen, ja Noora pyysi ihmisiä tuleen lavan eteen. Jaakko siitä sit ryntäs heti sinne, ja päätin sit mennä tämän seuraks, ku en ees pahemmin nähny mitää istumapaikalta, väkeä oli tullu aika hyvin. Noora ja Samuli soitti kyllä ihan helvetin upeita kappaleita,siis sieltähän tuli vaikka mitä! Tuli Guns N' Rosesia, Billy Idolia, David Bowieta, W.A.S.P:ia, Iron Maidenia, Stratovariusta ja jopa Nooran bändin Battle Beastin pari biisiä. Ja Nooran ääni, siis ei härregyyd, ihan älyttömän lahjakas laulaja! <3 Oli ihan mahtavaa fiilistellä keikan aikana ku tiesi oikeesti melkee kaikki kappaleet.

Mut tähän väliin pari videoo ja kuvaa keikalta.







Keikka tais loppua siinä lähempänä kahta, ja mentiin Jaakon ja Sannin kaa Nooran luo, otettiin kuvia, kiitettiin keikasta ja saatiin hali. :3 Oli mahtavaa tavata Noora!
Palattiin sitten takas pöytään Hannan luo, ja istuttiin siinä vielä jonkin aikaa. Jouduin feidaamaan muut sitten lähempänä kolmea, ku oli pakko ehtiä vikaan bussiin. En ois kyllä halunnu vielä lähteä, mut ei voi mitää. Oli kuitenkin todella onnistunut ilta, tartten lisää tämmösiä iltoja <3

Kiitos Noora & Samuli aivan loistavasta keikasta! <3
Kiitos myös Hannalle, Sannille, ja Jaakolle seurasta! :3
PS. Kiitti Jaakko ku sait mut tykkäämään Firehousesta! :'D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti