rrock'n roll child

perjantai 6. marraskuuta 2015

Santa Cruz, Mustasch @ Pakkahuone

Moi! Keskiviikkona oli kauan odotettu Santa Cruzin ja ruotsalaisen metalliyhtye Mustaschin keikka Pakkahuoneella, täällä Tampereella. Olin jo sillo vähäse kipee, mut päätin kuitenkin mennä ku oli lippu jo ostettu enkä missään nimessä halunnu missata tota keikkaa. Olin Pakkahuoneen eessä joskus puol seiskan jälkeen ku ovet aukes siinä tasan maissa. Ei ollu kyllä paljoo väkee siinä jonottamassa, pääsin varmaan kolmantena tai neljäntenä sisälle :D Näytin tottakai lipun ja heitin takin narikkaa, sen jälkeen raput ylös ja eturivi paras rivi! Räpläsin vaa kännykkää ja koitin saada jotenki tapettua aikaa ku Santa Cruz alotti vasta joskus kasilta. Anna liittyi seuraan joskus lähempänä puolta kasia, oli iha kiva saada juttuseuraa. Välillä pälyilin ympärilleni ja jotenki hämmennyin et siellä oli vieläki ihan hemmetin vähän porukkaa! No jaa, kai se johtu siitä ku oli keskiviikko, ihmisillä oli töitä tai jotai.. mut silti. Oon vaa tottunu näkeen keikoilla enemmän porukkaa. No mut se ei kuitenkaa menoa haitannu, Cruzit veti taas ihan älyttömän upean keikan! Tulivat siinä kasin jälkeen lavalle, ekana biisinä toimi Bonafide Heroes. Alotin headbangauksen ja lauloin täysiä biisien mukana. Vaikka näinkin Cruzit tossa syyskuussa nii tuntu et niiden näkemisestä ois ollu jo liian pitkä aika.. Tuli kuultua alotusbiisin lisäks mm. Bye Bye Babylon, Wasted'n Wounded, Let Them Burn, My Remedy, Aiming high.. <3 Vaikka olikin aika lyhyt setti, niin keikasta jäi kuitenkin mahtava fiiilis!












Keikan jälkeen Arttu hyppäs lavalta ja tuli mun ja Annan luo. Otettiin Artun kanssa kuva, halattiin ja kerroin Artulle et oli jo yheksäs kerta ku näin ne livenä, joten heitettiin sen kunniaks vähä niiku yläfemmat, mut nyrkeillä :D Onks tolla tavalla ees mitää oikeeta nimee? No mut anyway, kiitin Arttua myös tottakai keikasta. Anna antoi sille vielä jotkut lahjakassit, Arttu sano meille et nähään taas ja häippäs. On se vaan ihana :3 Muut jätkät katos johonki mut no jaa, pääasia että edes joku ehti nähdä! :) Törmättiin Taruun jonka kaa vaihdettiin muutama sana, jonka jälkeen Taru lähti hakeen juotavaa ja Anna päätti lähteä jo kotiin. Jäin yksin eturiviin ootteleen Mustaschia, ja olin siitäki ihan täpinöissäni ku satun kyseistä bändiä myös kuuntelemaan, ja näin ton bändin sillon ekan kerran. Sain onneks pitää eturivipaikkani, tosin jotkut siihen tuli vähän tönimään mut kestin kaiken.
Klo 21 jälkeen Mustasch tuli lavalle ja huomas kyllä et porukkaa oli tullu lisää. Yleisössä oli aikamoinen hurmos ja headbangasin vähän lisää. Lauloin taas täysiä biisien mukana.Tuli kuultua tältäkin bändiltä mahtavia kappaleita, mm. Speed Metal, Be Like A Man, Double Nature, Thank You For The Demon... Yara's Song oli jotain niin upeaa <3 Meinas tulla ihan itku, yks ton bändin hienoimpia kappaleita ikinä! Meni vaa kylmät väreet..  Black City ja Borderline on uusia rakkauksia.
Ralfilla oli hauskat välispiikit ja sen ilmeille ja eleille sai kans nauraa :D Ja voi luoja mikä lauluääni! Oli aika ihanan kuulosta ku yritti sanoo "saatana perkele!" :''D
















Keikan jälkeen bändi jakoi mun yllätykses vielä nimmareita! En tajunnu ottaa nimmarivihkoo mukaan, mut onneks tajusin ottaa nimmarit mun lippuun :) Ei tarvinnu onneks jäädä ilman nimmareita, oli ihan mahtavaa saada ne kaikilta! Nimmareidenjaon jälkeen sai ottaa vielä kuvia, otin eka Ralfin kaa kuvan, aattelin et Ralf kattois varmaa vaa suoraa kameraa ja hymyilee, mut yhtäkkii hän alkoiki hieroon viiksiään mun ohimoa vasten, tais jopa antaa pusunki siihen :'''D Eikä, en oikeesti kestä. Ihana tyyppi! :D Otin myös Davidin kanssa pari kuvaa, niistäki tuli aika mahtavii ku yhessäki kuvassa David näyttää siltä ku se yrittäis kuristaa mua :'D Tilannekuvat on aika parhaita.




 Kiitos Santa Cruz ja Mustasch mielettömän upeista keikoista! <3 Thank you!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti