rrock'n roll child

tiistai 10. marraskuuta 2015

Reckless Love & Halloween-juhlat

Moi! Olin tossa viime lauantaina kattomassa Reckless Loven akustista keikkaa Lempäälän Ideaparkissa. Lähin siinä joskus ennen puolta kahtatoista pysäkille, josta sit hyppäsin Ideaparkkiin menevään bussiin. Matka Lempäälään maksoi jotai 5 €/suunta, et ei silleen paha hinta. Näin muutaman tutun bussissa, jotka oli kans menossa Recklessejä kattoon. Oltiin perillä joskus kahentoista jälkeen, ja lähin ajan kuluks kierteleen. Seppälästä lähti mukaan yks kivan näkönen kaulakoru. Siinä puol yhen jälkeen suuntasin lavan eteen missä näin lisää tuttuja naamoja. Pian kello oliki yks ja jätkät tuli ja alotti keikkansa. Siinä ne soitteli muutaman metrin päässä, nyökyttelin päätäni, taputin ja lauloin biisien mukana. On The Radion ja Hotin aikana taisin laulaa hieman kovempaa :D Oli aivan mahtavaa!
Keikan jälkeen menin jonottaan jätkiltä nimmareita ja yhteiskuvaa, ja sainkin sellaset, sain myös tottakai halata kaikkia :3 ...tai no, Hessua unohdin halata mut asia korjaantuu perjantaina! Kiitos jätkille ihanasta keikasta <3





Illemmalla vietettiin kaveriporukan kaa myöhäset Halloween-juhlat. Oltiin yhen kaverin kämpällä, katteltiin hyvää leffaa, syötiin herkkuja, pelattiin jne. Sisko oli enkeli ja ite olin piru ;D Jansku oli kissa, ja oli siinä joukossa myös merirosvo, zombie ja joku räppäri :'D Olin tehny muutaman tietovisan, ja Janskulla oli joku kirjotuspeli, joka oliki aika suosittu, pelattiin sitä aika monta kierrosta, haha. Oli kieltämättä oikein mukava ilta, kiitos kaikille!:)






Perjantaina ois taas vuorossa Reckless Loven keikkaa, en malta oottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti