rrock'n roll child

maanantai 30. marraskuuta 2015

Kotipelto Duo @ Bar Ihku part 1

Mooi! Kotipelto Duo, eli Timo Kotipelto ja Jani Liimatainen esiintyi eilis iltana Tampereen Bar Ihkussa. Kyseisessä paikassa oli avajaisviikko, eli ei toi mikää vanha paikka ollu. Tuli käytyä sit ekaa kertaa, sain ihan hyvän vaikutelman paikasta vaikka meinasin melkein eksyä yökerhon puolelle :'D.
Kävin pubin tiskillä tilaamassa juotavaa ja menin istuun mukavalle sohvalle. Tampereen Hanna kavereineen tuli siinä ysin maissa ja keikan piti alkaa vasta klo 22, mut oli ainakin hyvin aikaa rupatella. Jätkät oli myöhässä, mut keikka oli silti aivan täydellinen! Ne soitti akustisesti muiden bändien hittejä, tuli kuultua mm. Gary Moorea, Deep Purplea, Queenia, Iron Maidenia.. Huhhuh! Tulihan sieltä myös Timon bändin Stratovariuksen kappaleita (Unbreakable, Black Diamond, Forever, Shine In The Dark, Hunting High And Low). <3 Kuulosti niin mahtavilta jopa akustisesti, ja Timon ääni on jotain niin mahtavaa <3 Heitti jätkät siinä jotain hyvää läppääkin ja sillee. Yleisö oli hyvin mukana, ja itekkin lauloin ainaki kertosäkeiden aikana niin täysiä ku vaa pystyin. Tunnelma oli niin katossa ku olla ja voi!









Keikan jälkeen jätkät katos mystisesti johonkin, venattiin Hannan kaa niitä jonkin aikaa kunnes meidän oliki jo pakko häipyä et oltas ehditty vikoihin busseihin.

Kiitos Timolle ja Janille todella upeasta keikasta, torstaina uudestaan! :3

Ja hei muuten, huomenna alkaa tässä blogissa joulukalenteri! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti