rrock'n roll child

tiistai 20. lokakuuta 2015

LOST IN MUSIC 2015

Moi! Viime viikolla oli kauan odotettu Lost In Music Festival täällä Tampereella, ja siellä tulikin oltua parina iltana. Aattelin kertoa tässä postauksessa nyt näistä parista illasta, saattaa olla että tulee taas pitkä postaus mutta toivottavasti edes joku jaksaa lukea :).

Torstai 15.10. 
Jack The Roosterissa esiintyi suomalaiset yhtyeet Shiraz Lane ja Blind Channel, sekä ruotsalainen Atlas Losing Grip. Viimeksi mainittu bändi oli mulle ihan tuntematon, mutta kuuntelin hieman etukäteen niiden musaa ennen ku suuntasin Roosteriin.
Roosterissa olin jo siinä joskus lähempänä kasia, ja törmäsin heti yhteen puolituttuun jonka näin myös viime kuun Santa Cruz -fanimiitissä. Kävin tilaamassa siideriä ja rupateltiin vähän aikaa, jonka jälkeen hän sitten päätti häipätä. Jäin sitten yksin istuskeleen, pääsin jälleen kerran vakkaripaikoille!
Tapahtuman alkuun oli ainakin vielä about pari tuntia, meinasin hieman tylsistyä mut selvisin onneks! Mulla oli onneks vihko ja kynä mukana, piirtelin kaikenlaista ja kirjottelin kajareista tulevia kappaleita ylös :'D Välillä selasin kännykkääkin, tosin siitä ehti hienosti loppua akku illan aikana.
Klo 22.30 odotus palkittiin ja illan eka bändi, ihana Shiraz Lane tuli lavalle! Oli aivan mahtavaa nähä bändi toisen kerran livenä, se vaan on niiin... <3 Ekana kappaleena toimi Moneytalks, ihmiset oli aika hyvin messissä ja väkee muute oli ihan kiitettävästi! Mun eessä seisoi pari tyyppiä nii en oikee hyvin nähny lavalle, mut kävin pari kertaa lähempänä ottamassa videoo ja kuvia. Bändi veti suurimmaks osaks sellasia biisejä mitä en ollu kai aiemmin kuullu. Mut tulihan se Out There Somewhere vielä vikana biisinä! Keikan jälkeen jätkät alko roudaileen kamoja, huomasin et Hannes otti kuvaa jonkun fanin kaa joten päätin itekki käydä kysäsemässä kuvaa tältä. Otettii iha kiva selfie ja kiitin keikasta :)
Oli aika hämmentävää et mun kädet vähäse tärisi, vaikkei ne oo yleensä tärissy tommosissa tilanteissa.. :D Mut tähän väliin video ja kuvia:


 












Seuraavana oli vuorossa Atlas Losing Grip! Niiden keikka oli ihan jees, hyvältä se niiden musa kuulosti, vaikken enää kauheesti muista mitä biisejä ne soitti. Siinä lavan eessä oli yks innokas fani, joka oikeestaa vaa riehui koko sen keikan ajan siinä, oli aika hauskan näköstä :D Onhan se kiva et joku kehtas olla niin paljon mukana keikan aikana! Pääsi se heittään jopa yläfemmat jonkun sen bändin jäsenen kanssa :D




Noin klo kahentoista aikoihin lavan valtasi illan vika bändi, Blind Channel. Näin bändin viimeks toukokuussa, joten oli iha kiva nähä se taas! Näin tän bändin aikana JP Leppäluodon fiilistelemässä bändin musaa, mut en viittiny mennä häiritteen sen fiilistelyä. Näin myös Ember Fallsin Tuomaksen fiilistelemässä bändiä, hyppi innoissaan siinä lavan eessä, ihana! :3 Tunnistin oikeestaa vaan yhen kappaleen minkä bändi esitti, siinä lopussa soittivat Unforgiven, vai miten se nyt kirjotetaan. Kuulosti oikein hyvältä!








Keikan jälkeen näin yhtäkkiä Shiraz Lanen Joelin siinä mun lähellä, kävin koputtamassa tätä olkapäähän ja kysyin et ehtisköhän hän ottamaan kuvan. Vastas innoissaan, että tottakai, ja tuli sinne vakkaripaikan puolelle. Otettii yks selfie, jonka jälkeen kiitin Joeliakin vielä keikasta. Hän oli iha innostunu ja kiitteli ja rupateltiin siinä vielä vähän, kiitin myös Pakkahuoneen keikasta ku en sinä päivänä päässy kiitteleen. Joel vaa kiitteli ja puhu jotai et joo sillä keikalla tuli soitettuu uudempia biisejä ja sillee. Halattiin vielä jonka jälkeen Joel sanoi menevänsä moikkaamaan jotain kavereitaa ja nähdään! Herrajumala sillä on muuten ihanat silmät. *_*
Lähin sitten käymään vessassa, jonka jälkeen törmäsin Blind Channelin Joeliin jossain narikan lähellä. Kävin kiittämässä keikasta, ja otettiin terassin puolella kuva koska valaistus...
Oli kiva tavata Joel taas, mun piti kai sanoo sille vielä jotain mut unohdin.. Päätin mennä vielä sisälle ku bussin tuloon oli vielä aikaa. Näin Shiraz Lanen Mikon ja Janinki vielä siinä, ja Shiraz-Joel oli näköjää kans siinä niiden seurassa. Otin Janin ja Mikon kaa kuvan ja halattiin, en muista kumpi se nyt oli mut kuitenki jompikumpi sanoi että siirtyvät pian studioon tekemään albumia. Sanoin et ootan innolla :) Uskon et siitä albumista tulee täydellinen!
Ennen ku lähin nii Joel vielä kääntyi kattoon mua, virnuili ja nyökytti päätään musan tahtiin... :D En saa sitä näkyä ikinä mielestäni, hahah. On ne mahtavia jätkiä <3 Jos Shiraz Lane sattuu keikkailemaan SUN paikkakunnalla, mene ihmeessä tsekkaamaan!!
Taisin siinä joskus ennen kahta lähteä, bussin tuloon oli edelleen aikaa nii kävin piipahtamassa mäkissä. Sieltä sit kävelin Koskipuistoon, mut ku katoin sitä taulua nii sen mukaan bussi ois tullu vasta joskus viiden jälkee aamulla..  En tajunnu et bussit ei kulje enää siihe aikaa arkisin, nii tuli vähä hermostunu olo et apua mitä mä oikee teen.. Päätin et kävelen kotiin, mut bussiaseman kohdalla tajusin et emmä jaksa, ja ties mitä hulluja siihen aikaa yöstä liikkuu.. Hyppäsin taksiin ja sillä sitte pääsin turvallisesti kotiin, kiitos vaan taksikuskille! :)

Lauantai 17.10.
Ja taas Roosteriin! Tällä kertaa siellä esiintyi At The Hollow, Temple Balls ja Soulless Soul. Kaikki ovat ihan suomalaisia yhtyeitä. Temple Balls oli suurin syy minkä takia menin. Olin kuullu vaa niiltä aiemmin musaa, noiden muiden bändien biisejä en ollu ehtiny kuunteleen. Ja oikeestaan noista illan bändeistä Temple Ballsien musa on lähimpänä mun sydäntä.
Olin Roosterissa taas siinä kasin aikoihin, kävin taas tapani mukaan tilaamassa juotavaa ja vakkaripaikka oli jälleen vapaana. Kirjottelin taas kajareista tulevia biisejä muistiin tappaakseni aikaa.  Klo 23 aloitti At The Hollow, niiden musa kuulosti jotenki jännältä, mut kuitenkin ihan hyvältä! Yleisökin oli ihan ok hyvin messissä. Ei mulla oo tosta keikasta oikeen muuta ihmeellistä kerrottavaa :D Ei huono, kyseinen bändi lämppää muuten Amorphista torstaina Pakkahuoneella, et menkääs ihmeessä kattoon jos on vaan kiinnostusta!






Seuraavaks Temple Ballsin vuoro, ja voi elämän kevät ku mä rakastuin vaa yhä enemmän ja enemmän tähän bändiin! Ihan mieletön show, tosi energinen, varsinkin laulaja Arde, otti hyvin yleisön huomioon ja aa. Mad ja Six Ways To Sunday oli tuttuja kipaleita mitä ne soitti. Toki muutkin kappaleet kuulosti ihan törkeen hyviltä!! <3 Kannattaa todellakin käydä kuuntelemassa tätä bändiä, oli ehdottomasti tuon illan paras! Pitihän toki tästäki ottaa vähän videoo kuvien lisäks.









Keikan jälkeen kävin Arden luona, pyydettiin yhtä naista ottaan meistä parit kuvat. Tuli vähä säätöä kännykän kameran kans mut onneks oli kamera mukana, nii sillä otettii sit vielä toinen kuva :D.
Tää nainen kysy et oonko kovaki fani, et haluunko settilistan ja sanoin et jos hän vaan haluaa luopua siitä niin toki! Sain kyseisen settilistan hyppysiini ja olin ihan äimän käkenä ku en ollu ikinä saanu minkään bändin settilistaa :'D Sain Ardelta vielä halin ja se kysy et missäspäin asun. Vastasin et ihan Tampereella, ja hän oikein lupasi että tulevat tänne uudestaan! Hih, ihana :3

Siinä se settilista on! <3

Seuraavaks oli illan vika bändi, Soulless Soul. Tää bändi yllätti positiivisesti! Todella hyvän kuulosta musaa, kyllä jotkut yleisöstä jaksoi vielä olla hyvin mukana. En kattonu keikkaa ihan loppuun asti, ku halusin ehtiä aikasempaan bussiin. Mut oli kyllä hyvä keikka, voisin käydä tuon bändin keikalla toistekkin! Nii ja todellaki halun nähä myös Temple Ballsin uudestaan, siitä on tullu lyhyessä ajassa mulle todella tärkee bändi <3





Kiitos kaikille bändeille mahtavista keikoista, joista sain nauttia näinä kahtena iltana! Varsinkin Shiraz Lanelle ja Temple Ballsille! <3 You guys rock! ;)

2 kommenttia: