rrock'n roll child

sunnuntai 16. elokuuta 2015

Jarkko Ahola @ Ruby&Fellas






Moi! Jarkko Ahola, tuo yksi maailman upeaäänisimmistä laulajista, oli eilen keikalla täällä Tampereella sellasessa baarissa ku Ruby&Fellas. Vietettiin aiemmin päivällä iskän viiskymppisiä, jonka jälkeen lähdinkin sitten tonne keikalle, Hanna (edelleen se johon tutustuin helmikuussa :D) oli menny sinne jo mua aiemmin varaamaan meille hyviä paikkoja. Se tais olla siellä jo joskus lähempänä kasia vaikka itse keikka olisi alkanut vasta klo 23:30. Mut parempi ajoissa ku myöhään! Ite olin joskus ysin aikoihin siellä.. En ollu käyny aiemmin tossa paikassa, mut vaikutti kyllä oikein viihtyisältä paikalta. Kivasti sisustettu ja sillee. Siinä me sit Hannan kaa istuttiin lavan eessä olevassa pöydässä juoden ja jutellen. Jonkin ajan päästä yks Hannan kaveri liittyi seuraan. Aika tuntui menevän tosi hitaasti..
Ja sit yhtäkkiä itse kuningas saapui paikalle. Oltii heti et omg omg se on tossa! Se oli niinku about metrin päässä meistä. Menin koputtamaan sitä olkapäästä ja otettiin parit selfiet, otin myös siitä ja Hannastaki kuvan. Saatiin vielä halit :3 Apua. Sit sanoin vielä Jarkolle et jäädään tsiigaamaan sen keikka, ja se vielä infos siitä keikan aikataulusta. Sit jätettiin Jarkko rauhaan ja palattiin pöytään. Kävin ennen keikan alkua tilaamassa vielä yhen juoman, ja kunhan yritettiin tappaa jotenki aikaa. Siinä lähempänä puolta kahtatoista lähettii Hannan kaa seisomaan lähemmäs lavaa ku ei nähty pöydästä ku sinne oli tullu ihan mielettömästi porukkaa. Mut saatiin iha hyvät paikat siitä jostain tokasta rivistä, jee. Oltiin ihan fiiliksissä ja ku Jarkko tuli lavalle nii yleisössä alkoi mieletön kiljuminen! Kiljuttiin Hannanki kaa siinä ja oltiin niin mukana ku vaa pystyttiin! Tosin Hanna lähti muutaman biisin jälkeen takas pöytään, mut ite jäin heiluun sinne yleisöön. Jarkko veti ihan helkutin hienon keikan, lauloi mm. Whitesnakea, J.Karjalaista, Led Zeppeliiniä, Queenia.. <3 Keikan aikana tuli melkee kokoajan vaa kylmiä väreitä, koska Jarkko ja sen mahtavat hevikiekaisut. Ei niitä voi muutaku rakastaa <3 Tässä pari videoo ja kuvia keikalta:










Keikan jälkeen mentiin vielä kerran moikkaamaan Jarkkoa Hannan kaa, Jarkko muisti meidät vielä vaikka siinä oli ihan sikana faneja ja nii.. mut ihana et muisti <3 Se antoi meille molemmille yhtäaikaa iison halin, oikein rutisti kunnolla, aaawws <3 :3 Jarkko on vaan niin upea ihminen.
Oli niin ihana ilta, ISO KIITOS JARKKO AHOLALLE AIVAN MAHTAVASTA KEIKASTA! Ja kiitos tottakai Hannalle seurasta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti