rrock'n roll child

torstai 11. kesäkuuta 2015

Let's get rocked! South Park Festival osa 2

Moi taas! Nyt olisi vuorossa postausta tokasta päivästä. Ekaan päivään pääsette tästä. Valmistautukaa taas pitkään postaukseen ja kunnon kuvavyöryyn :D

Eli siis lauantai.Välillä satoi jonkin verran, aurinko ei hirveemmin paistanu ja oli kylmä. Toisinku perjantaina, sillon oli tosi nätti ilma.
Mutta joo, lauantaina portit aukes jo klo 13, sillä sinä päivänä oli enemmän bändejä. Tavattiin Iltsun kaa siihen aikaa keskustassa, käytiin Hesessä, ja oltiin alueella suurinpiirtein vähän ennen klo 14, päivän eka bändi Loudguns oli alottanu jo 13:45 telttalavalla. Olipa mahtavaa nähä kyseinen bändi livenä, varsinki ku olin oikein luvannu niille tulevani kattomaan niitä. Oltiin varmaan jossai tokassa tai kolmannessa rivissä, oli hyvä meininki. Tuli kuultua mm. Jenny's On The Run ja Loud 'n' Proud. Siis varsinki toi viimeksi mainittu biisi. Aivan huikee <3 Just sitä kappaletta ootin eniten! Hyvä jätkät!




Oiskohan se muuten ollu Loudgunsin aikana, ku nähtiin Alina? En muista oliko just sillon mut oli sitäki kiva nähä pitkästä aikaa, se oli tullu heti porttien auettua ja se muuten oli ainakin Reckless Loven loppuun asti telttalavan eturivissä :D Näin myös taas Hannan, sekä muutaman muun tutun.
Oli kiva nähä teitä kaikkia!
Klo 14:30 päälavan valtasi Ranger, jolta olin kuullu aiemmin kans pari biisiä. Ihan hyvä keikka oli, ei mitään lisättävää :D





Tais olla muuten Rangerin aikana, ku käytiin kiertelemässä alueen kojuilla, Iltsu löysi ittelleen uuden rannekorun. Ostettiin metrilakua ja mentiin teltalle, sillä haluttiin hyvät paikat Free Spiritiin, joka aloitti siellä klo 15:15. Oli ihana nähä kyseinen bändi livenä, näin bändin viimeks helmikuussa Pakkahuoneella. Tuli kuultua paaaljon ihania biisejä, mm. Nights Of Paradise, Fever, Hysteria, Carry On, Living Tattoo.. <3 Oi että rakastan noita.




Klo 16 päälavalla soitti Viikate. Ne soitti suomeks Motörheadin kappaleita, sekä myös omia kappaleita. Hyvältä kuulosti kyllä. En ees muista kuultiinko Tervaskantoo, se on jotenki ihana.
Mut sen muistan et kuultiin ainakin Kuollut kuin hengetön, se on kans hyvä!





Santa Cruz ois ollu telttalavalla klo 17, mut ei ehitty kattoon niitä. Ehittiin me nähä pieni vilaus ku ne testaili siinä kitaroita ja sillee.



Kauhee laatu noissa kuvissa mut ei voi mitää.... Oltais me muuten ehitty kattoon Cruzeja, mut oli pakko mennä ajoissa Helloweenin nimmarijonoon, sillä sitä bändiä ei tuu tavattua kovin usein ja se on myös tärkee bändi. Oli siinä jonossa jo jonkin verran väkee, mut ehdittiin onneks saamaan bändiltä nimmarit, saatiin ilmaset Infernot ja pääsin paiskaamaan kättä yhden Helloweenin jäsenen kanssa! Mieletöntä! <3


Se oli muuten toi keskellä istuva pitkähiuksinen jonka kaa paiskottiin kättä! :D

Onneks alueella kuulu musiikki niin hyvin (samoin ku perjantaina), et pystyttiin kuunteleen Cruzien keikkaa samalla ku jonotettiin tohon Helloweenin nimmarointiin. Tuli siinä kuultua ihania biisejä, mm. Bonafide Heroes, Velvet Rope, My Remedy, Wasted'n Wounded, Let Them Burn... <3 Kyllä se vähä harmitti ettei ehitty kahteen paikkaan samaan aikaan, mut hei, Santa Cruz esiintyy syksyllä tossa Pakkahuoneella with Lost Society ja Shiraz Lane, joten sinne kyllä menen aivan ehdottomasti!!!
Mut niin, Helloweenin tapaamisen jälkeen syöksyttiin vielä nopeasti telttalavalle, jotta oltaisiin ehditty nauttimaan vielä Cruzien keikkaa, ehdittiin kuuleen Aiming High. Siellä oli taas paljon ihmisiä joten ei ihan eteeen päästy, siks tästä kuvastaki nyt tuli tämmöne. Mut oli ihana nähä tää bändi pitkästä aikaa vaikka näinkin jätkät viimeks helmikuussa. 


Cruzien jälkeen telttalavalla esiintyi Speedy ja Saku, käytiin Iltsun kaa anniskelualueella. Ite en ottanu mitää sillä  ne juomat oli tosi kalliita, vaikka otinki perjantaina yhen. Yritettiin metsästää tuttuja mut eipä näkyny :D Tuli samalla kuunneltua Speedyn ja Sakun keikkaa, vetivät Hän-miehen ja Tuomiopäivän. Mun mielestä toi Tuomiopäivä on parempi biisi, iha huippu! :'D
Klo 18 Amorphis kapusi päälavalle, oltiin vielä sillon anniskelualueella mut eipä meillä mikää kiire ollu. Mentiin joksikin aikaa sinne päälavan lähelle kattoon keikkaa, näin muuten Amorphiksen viimeks vuonna 2011 joten olihan sitäkin bändiä ihana nähä <3 Tuli kuultua mm. Silver Bride, The Wanderer, Silent Waters, House Of Sleep.. <3




Vähän ennen Amorphiksen keikan loppua lähettiin jo jonottaan kyseisen bändin nimmarijonoon, ja oltiin muute ekoja! Tai tarkalleen ottaen mä olin eka ja Iltsu toka :D Nimmarointi ois alkanu 19:30 mut aateltii mennä taas ajoissa et oltas ehitty kattoon vielä Reckless Lovea, joka aloitti klo 19 telttalavalla. Mut oli kyllä siistii olla ekana siinä nimmarijonossa, saatiin tietenki nimmarit ja yks Amorphiksen jäsen kysy multa et miten on festarit menny ja sillee. Vastasin et tosi mahtavasti ja kiitin niitä hyvästä keikasta.





Nähtiin muuten yhessä vaiheessa Rockwallin Valtteri ja Sampsa, vaihdettiin kuulumiset ja ne näytti mulle et mitä ruokaa ne oli just ostanu :'D Otettiin aika hieno selfie ja lupasin tulla niiden seuraavalle keikalle. Oli niitäki kiva nähä!  Mut nii, Amorphiksen nimmaroinnin jälkeen rynnättiin telttalavalle, ehdittiin onneks näkemään vielä Reckless Loven keikkaa. Varsinkin sen bändin aikana tuli pää ja kädet kipeeks, tuli vähä riehuttuu :D Soittivat jälleen kerran aivan upean keikan! <3 Tuli kuultua mm. Born To Break Your Heart, Beautiful Bomb, Wild Touch, Hot... <3 Se oli hyvä ku Olli sano et me osataan varmasti laulaa seuraava biisi, ne ei ehtiny ees alottaa ku tajusin et se on Beautiful Bomb! Ja niinhän se olikin. Oon niin hyvä fani et tiiän jo aika hyvin et mikä biisi tulee seuraavaks :D Mut oli aivan mahtavaa!! Tää oli jo kymmenes kerta ku näin tän bändin livenä :3






Klo 20 päälavalla soitti saksalainen Helloween, jolta saatiin ne nimmarit. Se oli aika hauskaa ku mun eessä oli yks mies, joka välillä katto ku headbangasin ja se vaa hymyili ja headbangas itekki :'D
Helloween veti myös tosi mahtavan keikan, pitkästä aikaa tuli seki nähtyä.Tuli kuultua mm. Eagle Fly Free, If I Could Fly, Lost In America, Are You Metal, My God Given Right, I Want Out... <3
Huh mikä fiilis tuli tuonkin keikan aikana!






Helloweenin jälkeen, klo 21:15, telttalavan otti haltuun ruotsalainen Eclipse. Ihan huikeen keikan tääkin bändi veti, vaikken tienny kauhee montaa kappaletta. I Don't Wanna Say I'm Sorry ja Stand On Your Feet oli ainaki ne biisit jotka tunnistin, oli mahtavaa kuulla ne kappaleet livenä! Toka rivi kelpasi oikein hyvin. Hyvin yleisö otti tän bändin vastaan, vaikkei vissiin kauhee moni ollu kuullu tästä bändistä (?).







Ja sitten klo 22.15 koitti suuri hetki, ku festareiden pääesiintyjä, englantilainen Def Leppard astui päälavalle. Oltiin taas hyvillä paikoilla ja voi eei mikä fiilis tulikaan ku nähtiin bändi ekaa kertaa livenä. Siis ihan legenda! Tuli oikeesti tosi epätodellinen fiilis, mietin vaa kokoaja et oonko mä oikeesti tän bändin keikalla <3_<3 Herranjumala oli todella upea show tälläkin bändillä, paljon tuttuja hittejä tuli kuultua, mm. Animal, Hysteria, Rocket, Pour Some Sugar On Me, Love Bites, Let's Get Rocked, Photograph.... <3 Ei huhhuh oikeesti. Yhessä vaiheessa satoi taas mut se ei menoa haitannu!






















Keikan jälkeen tuli tottakai taas kauhee ryysis (kuten perjantaina) mut hyvin me siitä taas selvittiin ja näin Mustien Enkeleiden Jussi Aaltosen, Jussi otti mut isoon rutistukseen kainaloon ja otettiin kiva selfie. :)

Ilmanen Inferno (just sopivaan aikaan juttua Helloweenista), Helloweenin ja Amorphiksen nimmarit <3


Molempina päivinä oli oikeesti tosi paljon väkee, ja tän vuoden South Parkissa oli muuten paljon enemmän väkee ku viime vuoden. Osallistuttiin muuten Iltsun kaa arvontaan, mistä voi voittaa liput ens vuoden South Parkkiin. Osallistuttiin myös johonkin EMPin kilpailuun mistä voi voittaa 500 euron lahjakortin, vähänkö siistii!
En oo oikeen vieläkään osannu sisäistää et oon nähny niin paljon hienoja bändejä tuon viikonlopun aikana ja aaaa. <3 Oli aivan upea kokemus, myös lauantai oli aivan unohtumaton päivä. Tuli välillä päästettyä muutama kyynel bändien aikana, oli vaan jotain niin täydellistä. Niin onnellinen fiilis, kiitos Ida-Kaisalle seurasta molempina päivinä ja kiitos myös muille joita sain nähä!

Kiitos myöskin lauantain bändeille, sekä ihmisille ketkä olivat tän festarin järjestämisessä jotenkin mukana!  Ens vuonna todellakin uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti