rrock'n roll child

maanantai 1. kesäkuuta 2015

Huikea viikonloppu takana

Heei! Mulla oli niiin ihana viikonloppu, joten pakkohan siitä on tännekki kerrottava :) Luvassa on taas piitkä postaus.


Perjantai 29.5.
Kuulin alkuviikosta et Brother Firetriben laulaja Pekka Heino esiintyis tuona päivänä Jack The Roosterissa, joten sovittiinkin sit Hannan (se johon tutustuin helmikuussa) kaa et mennään yhdessä kattomaan tätä ihanaa idoliamme. Oltiin Hannan kaa siinä aika samoihin aikoihin (klo 21) Roosterilla, meinattii et mentäs vakkaripaikoille ikkunapaikoille lavan lähelle mut se oliki jo varattu. Mentiin sit istuu johonki pitkään pöytään ja Hanna kävi munkin puolesta ostamassa juotavaa. Höpöteltiin kaikenlaista ja jossain vaiheessa se vakkaripaikka vapautui, joten sännättiin äkkiä sinne. Meinattiin kaataa jopa yks tuoli :'D Se keikka ois alkanu vasta kahentoista jälkeen yöllä mut aateltii mennä sillee ajoissa ettei tarvis sisäänpääsyä maksaa. Ja olihan siinä ainaki aikaa juoda ja rupatella + laulaa hyvien biisien mukana joita siellä soitettiin isoista kajareista.
Muistaakseni Pekka tuli jo siinä klo 22-23 välillä sinne sisälle Roosteriin, se huomas mut ja Hannan ja heitettiin yläfemmat! Ai että tuli sellanen ihana tunne ku näki Pekan pitkästä aikaa, ja voi että sen hymy :3 Siellä oli myös jopa  Brother Firetriben rumpali Hannes, hihi. Katteltiin ku ne siinä roudas kamoja ja sillee. Sit ne vaa yhtäkkii katos johonki ja sit siinä puol yhen jälkeen ne vasta tuli lavalle ja aloitti akustisen keikan. Vooi että oli kyllä niin täydellinen keikka, en ees enää muista mitä kaikkea mahtavaa Pekka lauloi mut lauloi se nyt ainakin Def Leppardin Hysteria -kappaleen, josta otin pientä videopätkää. :3 Jos vaikka tähän väliin se video ja kuvia!


Ihana Pekka ja Hannes siinä vieressä!



Klasu!




Keikan aikana tuli vähän kiljuttua, oli niin hyvä meininki! Yks mies yritti saada mua tanssiin mut en suostunu, olinpa ilkee :D Keikka tais loppuu siinä joskus kahen aikoihin, en jaksanu juosta hirveellä kiireellä bussiin joten jäätiin Hannan kaa vielä sinne Roosteriin istuskeleen. Näin jossai vaiheessa Pekan siinä ulkopuolella joten otettiin kamat ja mentiin moikkaamaan Pekkaa. En ehtiny ees suutani avata ku Pekka yhtäkkii halas mua lujasti ja otti kainaloon <3 Aww se on niin ihana! Otettiin kuva ja otin myös tottakai Hannasta ja Pekasta kuvan, mentiin vähä niiku lupaamaan Pekalle et tullaan seuraavanaki iltana kattomaan sen keikkaa, taidettiin myös kiittää hyvästä keikasta ja sillee. Pekka kiitteli kans ja lähti takas sisälle, me lähettii Hannan kaa pysäkille päin. Mulle tuli bussi joskus kolmen jälkeen, oli jo ihanan kirkasta ja linnutki laulo. Roosterista lähti mukaan myös kiva päänsärky ja kylki + selkä oli kans jostai syystä vähän kipeet. Hanna oli onnistunu saamaan naarmun poskeen ja Pekka oli heittäny lavalta tennispallon jonka Hanna sai kiinni :D Sitä mä kyllä mietin et miten me ollaa saatu ittemme sellasee kuntoo et melkee kaikki paikat kipeenä? Mut joo, olin kotona joskus puol neljän aikaa, söin ja rojahdin onnellisena sänkyyn.

Lauantai 30.5.
Heräsin sellatteeseen ihan vaan pieneen päänsärkyyn, otin jonkin aikaa rennosti ja kolmen aikoihin tavattiin Janskun kaa keskustassa. Käveltiin Särkkään kattomaan Nopsajalkaa joka aloitti siinä joskus neljältä. Siellä oli myös Voicen herättäjät, nähtiin Anssi Honkanen jee. :D Oltiin jonkin aikaa eturivissä ja taputettiin käsiä yhteen joidenkin biisien aikana. Aika hyvää musaa se Nopsajalka osaa soittaa vaikka en sitä pahemmin kuuntele. Käytiin keikan aikana hakemassa ranskikset ja syötiin niitä siinä lähellä lavaa. Tässä kuvia Nopsajalasta + pari kuvaa mitä otin matkalla Särkkään.




Keikka ois kestäny vaa puol tuntii mut lähettii kumminki ennen keikan loppua jo pois alueelta, ku oltais tavattu porukalla joskus viiden puol kuuden välillä keskustassa. Käytiin Lidlissä ostamassa juotavaa ja herkkuja ja mentiin Rosendahliin. Siellä oli kyllä kivasti väkee, mentiin kalliolle istumaan. Sillon ei kylläkää ollu mikää maailman paras ilma ku tuuli ihan helkkaristi. Lähettii jossai vaihees käveleen Rosendahlia ympäri ja istuttii vähä aikaa jossai rannan lähellä.









Lähettii joskus illalla kasin jälkeen keskustaan päin, feidasin muut ja lähin Roosteriin, Hanna oli istunu siellä jo seiskasta asti. Ja siis menin sinne taas ku lupasin Hannalle ja tietty sille Pekalle et tuun taas moikkaamaan. Istuttiin Hannan kaa taas vakkaripaikoilla, juotiin, höpistiin kaikkee ja laulettiin taas hyvien biisien aikana mitä sieltä kajareista soitettiin. Sain taas jossai vaiheessa kivan päänsäryn mut voivoi. Roosterin vessat on muute iha sika siistit koska Nikki Sixx ja Ozzy Osbourne ;)
Näin vanhan kouluterveydenhoitajan tiskillä, vaihdettiin kuulumiset. Se oli jotenki aika random.
Pekka tuli Hanneksen ja parin muun kaa siihen lavalle siinä jossai vaihees iltaa, Pekka huomas taas mut ja Hannan ja sano meistä jotaki et "mestarit täällä taas!" tai jotai sinne päin :D Keikka alkoi taas siinä joskus puol yhen jälkeen, tällä kertaa ei ollu akustinen keikka. Pekka aloitti Bon Jovin Lay Your Hands On Me -kappaleella <3 Tuli kuultua monta huikeaa kappaletta taas, kyllä Pekka vaan osaa!
Bryan Adamsin Summer Of '69, Def Leppardin Animal, Bon Jovin Livin' On A Prayer... huhhuh mikä settilista oikeesti! Tässä taas video ja pari kuvaa.


Klasu tosi keskittyneen näkösenä :D


Keikan jälkeen heitettiin taas yläfemmat Pekan kanssa ja taidettii kiittää taas hyvästä keikasta.
Nähtiin muuten Luca Sturniolo, mut ei menty häiritteen sitä. Pekka katos taas johonki ja jäätiin taas vaa istuun Hannan kaa ja naurettiin parin ihmisen tanssityyleille :'D Nähtiin Hannes, otettiin kuvat ja onniteltiin sitä ku sillä oli synttärit. Halattiin myös tottakai! :3 Lähettii sit siinä lähempänä kolmee siihe ulos jos Pekka oiski tullu taas sinne, näin Klasun ja kävin kiittämässä sitäkin hyvästä keikasta.
Pekkaa ei näkyny ja kello oli jotai kolme, Hannalle tuli vasta myöhemmin bussi joten jouduin sit jättään sen sinne Roosterille :D Oikeestaa hyvä et se jäi sinne, oli törmänny vissiin vielä Pekkaan ja oli kertonu tälle kui paljon sen musa merkitsee ja kaikkee sellasta.  Lucky girl!
Mut joo, mun bussin piti lähtee siinä kymmenen yli kolme mut pääsiki lähtee vasta puol neljän aikoihin, olin joskus ennen neljää kotona. Sain taas jälleen kerran rojahtaa onnellisena sänkyyn.

31.5.
Elikkäs eilinen päivä.. hmm. Tällä kertaa ei ollu mitään keikkaa,  päätettii lähtee siskon ja kaverin kaa piknikille. Oli sittenki iha surkee ilma, joten syötettii vaa sorsia ja mentiin kaverin luo piknikille ja katottii telkasta jotai kunnon draamaa :D Kävin myös ottamassa jotain tosi "taiteellisia" kuvia.


Hienot eväät :D




Myöhemmin tultiin siskon kaa kotiin, katottiin Kaksipäinen hai ku tuli klo 21 FOXilta.
Tein hienon iltapalan ittelleni, vähä ruissipsejä, omenaa ja karkkia, nam! 





Nonii, ehkä voisin jo lopettaa tän postauksen jo tähän, mut olipahan viikonloppu!
Siinä vielä yks hauska kuva minkä bongasin facesta :'''''''D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti