rrock'n roll child

lauantai 23. toukokuuta 2015

Koitos, Blind Channel, One Morning Left @ Dog's Home

Moro!
Oltiin eilen Janskun kaa pitkästä aikaa baarikeikalla, tuolla Dog's Homessa. Siellä siis esiintyi Koitos, Blind Channel ja One Morning Left.
Koitos on Äetsästä tuleva metal/rock -yhtye. Blind Channel on oululainen violent pop -genreä soittava yhtye. Ja One Morning Left on kotikunnaltaan (facebookin mukaan) Vsa-Hki-ST.Kaarina ja genre on Power BreePoP. En ollu aiemmin kuullu Koitoksesta mitään mut noi muut nimet oli sillee aika tuttuja.

Olin voittanu mulle ja Janskulle ilmaisen sisäänpääsyn tolle keikalle, ja oltiin paikan päällä joskus klo 21 jälkeen. Näytettiin henkkarit ja kerrottiin et olin voittanu ilmasen sisäänpääsyn nii sit meille laitettiin tussilla ruksit käteen ja päästettiin sisään. Mentiin heti tilaamaan juomat (upcider kuiva omena maksoi jotain 4,30 €) ja mentiin istumaan johonkin ikkunapöytään. Höpöteltiin siinä kaikenlaista ja joskus klo 22 jälkeen illan eka bändi Koitos aloitti soittonsa. Ihan hyvältä se niiden musa kuulosti, ei ollenkaa huonoa! Siirryttiin jossai vaiheessa istumaan lähemmäs lavaa, ja jatkettiin bändin kattomista ja juteltii siinä samalla kaikkee hämärää. Aina ku mä flippaan kukko on irti.
Bändi lopetti siinä jossain puol yhentoista aikoihin, ja näin Blind Channelin jätkät siinä lavan lähellä valmistautumassa omaan vuoroonsa.  Aika pian ne pääsikin aloittamaan, niillä on mahtavan kuulosta musaa! Ne soitti Calling Out -kappaleen, mitä vähän toivoinkin, sillä se on mun lempibiisi kyseiseltä bändiltä. Keikan jälkeen kävin bändin laulajakitaristin Joelin luona, otettiin yhteiskuva, sain halin ja kiitin hyvästä keikasta! 
Jonkin ajan päästä siihen mun ja Janskun seuraks liittyi yks mies parin kaverinsa kaa, mies esitteli ittensä Jussiks ja oikein käteltiin :D Alettiin puhuun sen Jussin kaa yhtäkkii musiikista, sen kanssa oli kyllä tosi mukava rupatella! Se meinaa mennä kattoo Acceptii oikein ulkomaille, vähänkö siistii.
Jussi kertoi soittavansa yhessä bändissä, Trail Of Life Decayed, se on sellanen tamperelainen metallibändi joka on vetänyt muutamia keikkoja. Stam1nan kosketinsoittaja Emil istui meidän kaa siinä samassa pöydässä, en ois tajunnu sitä ellei se Jussi ois maininnu :D Aika coool. 
One Morning Left oli illan vika bändi, hyvää musaa nekin osas soittaa! Yleisökin oli hienosti mukana. Ei kuitenkaan jaksettu Janskun kaa olla loppuun asti, sanottiin heipat Jussille ja mä ja se Jussi vielä oikein vilkutettiin toisillemme parikin kertaa vaikka oltiin kuuloetäisyydellä.. :'D
Käytiin Janskun kaa vielä mäkissä ja tehtiin pikakäynti Keskustorilla vaikkei siellä mitään ollu.
Jansku säikähti ku yks nainen meinas kävellä sitä päin nii sit Janskun suusta kuului kovaa: "APUA!" Ei toki hajottu :----D  

Mut oli tosi mahtava ilta, tässä muutama kuva ja video minkä otin!



Tänään ois vuorossa Ari Koivunen & Erik Valkama Band YO-talolla, taidankin kirjottaa siitä seuraavaks! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti