rrock'n roll child

perjantai 27. helmikuuta 2015

On streets we call the zoo


Hei! Suunniteltiin tossa yks viikonloppu perheen kaa et voitas käydä pitkästä aikaa Korkeasaaressa. Toteutettiin tää suunnitelma keskiviikkona. Lähettiin Tampereelta Helsinkiin siinä joskus aamu yheksän aikaan. Matka kesti varmaan jotain pari tuntia, oli ihanaa istua vaan autossa, kuunnella musaa ja kattella maisemia.


Ylläolevan kollaasin ekassa kuvassa kotoa otetut eväät. Pysähdyttiin jossain vaiheessa jonkun huoltoaseman pihassa ja käytiin ostamassa leivät.  Sen jälkeen jatkettiin matkaa. Oltiinkin pian Helsingissä, ajettiin autolla Korkeasaaren lähelle, ja mentiin sellasta reittiä minkä varrella oli joku temppurata.






Ostettiin liput ja suunnattiinkin heti kattomaan eläimiä. Käytiin mm. kattomassa kun lumileopardille annettiin ruokaa ja näin ehkä ekan kerran elämässäni krokotiilin livenä! Se oli tosin sellanen pieni krokotiili mut kumminki! Oli ehkä kiinnostavin eläin minkä näin.  Olin mä aiemminki käyny Korkeasaaressa, mut en muistanu et oisin nähny siellä krokotiilia.
Mut tässä tuleekin sit ihan kivasti kuvia mitä tuolta otin! En jaksanu tehä näistä kollaasia. Enjoy!















































Tulihan siellä ihmeteltyä ainakin sellaset pari tuntia. Ois ollu kiva käydä Apinalinnassa (vai olikse torni?), mut se oli remontissa. Käytiin yhessä myymälässä mistä ostin tämmösen kynän:


Sellanen matkamuisto. Piipahdettiin paluumatkalla ABC:llä, söin hawaijileikkeen, ai että se oli hyvää!

Mut oli oikein mukava reissu, tämmösiä pitäis tehdä lisää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti