rrock'n roll child

sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Marrasraskas@Pakkahuone



 Eilen oli tosiaan se kauan odotettu Marrasraskas Pakkahuoneella! Ovet aukes siinä klo 19 aikaan, ja tavattiinkin joskus sillon Ida-Kaisan ja Ellan kaa siinä Pakkahuoneen ovien eessä. Keikkaan oli vielä n. tunti aikaa joten ei ollu ainakaan mikään kiire. Näytettiin liput, vietiin takit narikkaan ja sit oli vielä laukkutarkastus. Otettiin sen jälkeen selfie ja mentiin rappuset ylös. Siellä oli fanitavaraa myynnissä, kuten arvelin, mut en ostanu mitää. Ida-Kaisa osti Santa Cruzin paidan. Sit mentiinki jo sinne lähemmäs lavaa. Juteltii siinä vaa jotai ja venattiin iha innolla Santa Cruzia, joka aloitti kasilta.
Santa Cruz ei kyllä taaskaan pettänyt, keikka oli ihan mielettömän upea! Ei niitä jätkiä voi muutakun rakastaa! <3 Wasted'n Wounded, Let's Get Party Started, Let Me (Lay My Love On You), Screaming For Adrenaline,Nothing Compares To You,Relentless Renegades,Anthem For The Young N' Restless,Velvet Rope,We Are The Ones To Fall,Aiming High... Huhhuh mikä settilista! <3 Ne veti myös jonkun kappaleen jota ne ei ollu ikinä esittäny Suomessa. Sekin oli mahtava! Arttu taas kiipeili Aiming Highin aikana jossain lavan yläpuolella, ei hitto se on hullu! :D Mahtava keikka kuitenkin oli jälleen, kiitos! Otin taas tapani mukaan videon ja kuvia tottakai :)







Joonas vähän kävi soittamassa yleisön puolella :D


Santa Cruzin jälkeen alettiin sit venaamaan Lost Societyy lavalle, ja pian se bändi tulikin! Näin muuten Anniinan siinä ennen Lost Societyy, oli sitäki kiva nähä pitkästä aikaa!
Jo Santa Cruzin aikana alkanu pieni moshpit muuttui hieman suuremmaksi joten oli pakko siirtyä muualle ettei ois enempää sattunu. Meinaa, jotkut helkkarin jyväskyläläiset hyppi Santa Cruzin aikana mun varpaille ja tönäs iha reippaasti, alkoi kyllä siinä vaiheessa niin ärsyttämään että jopa nipistin sitä yhtä mut ei se ees reagoinu mitenkää.. Mä niiiin vihaan tollasia idiootteja jotka ei osaa hyppiä ilman et jotakuta sattuu. Arggh!
Mut joo, Lost Society veti kyllä kans hemmetin mahtavan keikan vaikken kyl tiennykkää kauheen montaa biisiä. Pari biisiä tunnistin :D Tarkkailin sivusilmällä sitä hemmetin moshpitia ja siirryin yhä sivummalle koska en todellakaa halunnu joutua taas satutetuks. Onneks säilyin hengissä.Santa Cruzin Arttu tuli muuten Lost Societyn aikana lavalle ja kiipeili taas siellä lavan yläpuolella!




Onneks se moshpit loppui viimeistään Lost Societyn jälkeen, ja suurin osa ihmisistä kaikkos siitä lavan eestä johonki. Hiihdettiin äkkiä Ida-Kaisan ja Ellan kaa siihen eturiviin ootteleen illan pääesiintyjää Battle Beastia. Huomasin siinä yhessä vaiheessa et Santa Cruzin Arttu hengaili siinä aidan eessä, joten menin pyytämään yhteiskuvaa ja sainkin sen! Sain myös halin :3 Sit menin takas paikalleni ja sit huomasin vähän ajan päästä Santa Cruzin Joonaksen siinä aidan eessä, joten menin siltäkin pyytämään kuvaa ja halia ja sain ne! :3 Kiitti Jenni ku otit musta ja Joonaksesta kuvan!
Sit meninki taas paikalleni ja pian Battle Beast tuli lavalle! Näin sen viimeks kesäkuussa joten olikin jo aika nähä se pitkästä aikaa livenä. Oli kyllä mahtava keikka,pakko sanoo! Settilistaan kuului mm. Neuromancer, Let It Roar, Out Of Control, Into The Heart Of Danger, Out On The Streets, Show Me How To Die, Raven ja Enter The Metal World. Nooralla on niin hemmetin makee ääni!
Tässä taas itse ottamani video ja kuvia:














Kuten kolmasta viimesimmästä kuvasta huomaa, niin Lost Society kävi lavalla!
Tuli mieleen, et yks niistä Battle Beastin jäsenistä kerto et Kotiteollisuus soittaa tossa iha vieressä Klubilla ja käski meidän huuutaa täysii: "HAISTA HYNYNEN PASKA!" No niinhän me tehtiinki vaikka kyllä mä Kotiteollisuudestaki tykkään :D Kuulikohan se Hynynen mitä me huudettiin? :---D
Battle Beastin keikan jälkeen jäätiin hetkeks venaamaan jos joku bändistä ois tullu siihen lavan eteen tapaamaan faneja. Nähtiinkin se laulaja, Noora ja pääsin sen kaa ihan ekan kerran kuvaan, oli toi kyl muutenki eka kerta ku näin sen ihan kasvotusten. Sain myös nimmarin ja halin, ja ku kysyin siltä halia niin se kysy et tykkäänkö mä halata aina ihmisiä :D No tottakai! Ei vitsi oli oikeesti ihan mahtava ilta.

Nooran nimmari


KIITOS SANTA CRUZ, LOST SOCIETY JA BATTLE BEAST! \m/ <3
Ja kiitos Ida-Kaisalle ja Ellalle erittäin hyvästä keikkaseurasta! Oli kiva nähä! :)

2 kommenttia: