rrock'n roll child

maanantai 1. syyskuuta 2014

Kesän päättärit@Särkänniemi 2014


Lauantaina (30.elokuuta) oli Kesän päättärit Särkänniemessä, jonne mentiin kaveriporukalla. Minä,sisko,Jansku,Eero,ja kolme muuta kaveria. Tapasin Janskun kolmen aikoihin keskustassa, ja käveltiin sieltä Särkkään. Saatiin olla jonkin aikaa kaksin, katottiin vähä aikaa Mikko Alataloo ja Kormusta. Ne laulo itseasias ihan hyviä biisejä, mm. Marilyn,Viidestoista yö,Vuonna 85 ja Kaasua komissaario Peppone. Käytiin jossain välissä syömässä ja sisko ja yks meidän kavereista ilmestyi paikalle.

Mikko Alatalo

Kormus





Uus laite, High Voltage. Ei tosin käyty tossa ku ei ostettu mitää rannekkeita.

Ruokaa! :D
Syömisen jälkee taidettii vaa kierrellä aluetta ympäri, törmättiin Eeroon ja yhteen kaveriin jossakin vaiheessa. Eero kävi laulamassa karaokee :D Käytiin myös Puistopuodissa, ostettiin äidille synttärilahja. Sit suunnattiin lavan eteen kattomaan Rockwallia! Eturivi,paras rivi ja näin yhen mun kaverin siinä :) Muut jäi taemmas, mut mä,Eero,ja pari kaverii jäätiin siihen ihan eteen, oli niin hyvät paikat! Rockwalli ei taaskaan pettänyt, oli energinen keikka! Paljon mahtavia biisejä taas ja ää. Taisin kuulla Rokkistaran ekan kerran livenä. Ja voi luoja, se Livin' On A Prayer J.I.M.I.:n keskikohdassa taas ;__; <3 TÄYDELLINEN! Sain koskee Antonin kättä, jee :DD
Niin mahtava keikka taas ettei mitään rajaa! HYVÄ POJAT, kiidoooo!

Ilmeellä!









Jotkut puhalteli saippuakuplii, näytti kivoilta :)










Aléx ja Valtteri halas, söpöö :D






Keikan jälkeen jätkät tuli siihen lavan viereen, otin taas Valtterin, Sampsan ja Alexin kaa yhteiskuvat. Otin myös ekaa kertaa kuvan Aleksin kaa, siis se joka on Valtterin serkku! Otin myös Valtterilta videoterveiset, sain myös halin :3 Sampsalta kans vielä hali ja kysyin et mikä se toka kappale oli jonka ne soitti. Se sano ettei sillä ees oo mitää kunnon nimee, sitä sanotaa Allun kappaleeks :D
Jee onneks muistin kysyy ton, se kappale meinaa soi mulla useesti päässä.. :D

Tässä taas mun ottamia videoita, Nilsiän öljysheikki ja Valtterin videoterveiset (varoitus: kaverini saattaa "hieman" kiljua :D) :





Kuvien ja sen sellasten jälkeen taidettiin käydä siinä viereisessä ruokapaikassa. Nii joo ja tulihan se yks kaveriki tossa Rockwallin aikana, sit siinä olikin jo kaikki eikä tarvinnu enää ootella ketää. Mut nii, istuttii vähä aikaa siinä ruokapaikassa, Jansku ja yks kaveri joi teetä ja yks kaveri söi jonkun aterian. Sit kello oliki jo 20.45, joten mentiin otteleen illan pääesiintyjää Nopsajalkaa lavalle.
Vaikken Nopsajalkaa silleen kuuntele, niin olihan se keikka kuitenki tosi hyvä! Otti hyvin yleisöö mukaa ja nii. Aika moni biisi kuulosti oikeesti hyvältä. Voisin jopa mennä joskus uudestaanki kattoon Nopsajalkaa! Illan viimeinen (ja illan hidas) oli Lupaan olla, kuten arvelinkin. Yleisössä alkoi kunnon kiljuminen ku se alko soimaan. Oli kyllä pakko ottaa videoo:











Heti Nopsajalan jälkeen alkoi ilotulitus. Eka niitä ammuttiin vähä aikaa Näsinneulasta, ja sit niitä alko tuleen toisesta suunnasta. Oli kyllä upeita!
Ja taas videoo!





Oli mahtavat päättärit, 
KIITOS MIKKO ALATALO, KORMUS, ROCKWALLI JA NOPSAJALKA!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti