rrock'n roll child

keskiviikko 20. elokuuta 2014

Chilifest part 2

Eli siis lauantai. Olin aluks siskon ja yhen meijän kaverin kaa.. Hengattiin jonkin aikaa ainaki Anttilassa ja Coffee Housessa. Käytiin myös siinä Keskustorilla, kaveri halus maistella niitä chilijuttuja. Sen naama oli aika punanen ku se meni maistaan jotain ekstratulista chiliä :D
Noin puol kasin aikaan aloitti Dr.Napalm Explosion siinä Keskustorin lavalla. En ollu aiemmin kuullu koko bändistä, kuulosti aika... jännälle :D Katteltiin sitä vaa vähä aikaa, jonka jälkee sisko ja kaveri feidas ku ne ei enää jaksanu olla siellä.

Dr.Napalm Explosion


Häippäsin kasiks Laikunlavalle, ku siellä aloitti seuraavaks Ironica. En ollu myöskään siitä bändistä kuullu mitään mut yllätti kyllä positiivisesti! Ihan älyttömän mahtavan kuulosta musaa, tuli jostain syystä Battle Beast mieleen. Onhan sillä naislaulajalla melkein yhtä kova lauluääni ku Nooralla!
Ne soitti aikalailla niiden uusia kappaleita, mitä ei oltu kuulemma vielä missään muualla soitettu.
Huikea show oli!


Ironica











Ironican jälkeen kello oli niin vähän et tein pienen lenkin, kävelin Satakunnankatua pitkin, menin puol kympiks takasin Keskustorille. Siellä oli seuraavaks Matthaus Acoustic Sauna, eli Matthau Mikojan, joka soitti akustisella kitarallaan kaikenlaisia rock-kappaleita. Kuulosti ihan älyttömän hyvältä! Soitti mm. Queenin Crazy little thing called loven, Guns N' Rosesin Mr.Browstonen yms.
Näin yhessä vaiheessa tutun näkösiä tyyppejä siinä sivussa. Siinähän oli Santa Cruzin Tapsa,Mitja ja Joonas! Vaikken menny jutteleen enkä mitään niin jo niiden pelkkä nopea näkeminen sai mut hymyilemään :------) On ne niin ihania <3 Päätin lähteä jonkin ajan päästä jo kotio päin, just ku olin lähdössä niin Matthau alkoi soittamaan Guns N' Rosesin Patience-kappaletta :3 Voi että se kuulosti ihanalta! Kuuntelin sitä siinä sisäänkäynnillä vielä vähäsen aikaa kunnes sit poistuin kokonaan alueelta. Oli ihanaa :3


Matthau Mikojan







Sillon ku pääsin pysäkille niin viereisestä pubista kantautui Bon Jovin Bed of roses  :3 Maailma on täynnä niin täydellisiä kappaleita!
Mut se oli sit sellanen Chilifest, ens vuonna taas uudestaan! Ois se Chilifest ollu vielä sunnuntaina mut en jaksanu mennä.

Kiitos kaikille bändeille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti