rrock'n roll child

lauantai 16. elokuuta 2014

Chilifest part 1

Eilen alkoi Chilifest täällä Tampereella, kestää huomiseen asti. Oltiin eilen siis Janskun kaa siellä kaksin, tavattiin joskus kuuden aikoihin ja kierreltiin Keskustorin Chilifest-aluetta. Siellä oli iha kivoja kojuja, maistiaisia ja sillee. Seikkailtiin jonkin aikaa jossain Hämeenpuistossaki ja nii. Mentiin puol seiskan aikaan Laikunlavalle ku siellä oli alottanu Soul Shine Society. Ei sanonu meille mitään, mut mun mielestä kuulosti kyllä hyvältä! Katottiin bändin keikka vissiin loppuun asti jos oikein muistan. Sen jälkeen oli vuorossa The Alleyway Wolves, ei sekää sanonu mitää mut seki kuulosti hyvältä. Kuunneltiin vaa muutama biisi ja taidettiin käydä Hesessä. Vedettiin jotkut ateriat, ja lähettiin seikkaileen johonki. Päädyttiin Lounge 23:een, juotiin siiderit siinä terassilla. Meillä oli siinä vähän väsynyttä meininkiä, ei toki hajoiltu :D "No ei!" "No kyllä!"


Soul Shine Society




The Alleyway Wolves



Oltiin siinä terassilla vielä joskus puol ysin aikaan, vaikka Rockwalli ois alottanu just siihen aikaan Laikunlavalla. Juotiin ne juomat äkkii ja suunnattiin Laikunlavalle. Rockwalli oli jo alottanu, mut ei se mitää ku ei oltu kuitenkaa hirveesti myöhässä. Kuultiin taas paljon mahtavia kappaleita; , Tähtien alla, Taikamasiina, Sulle kirjoitan, Mustikat, Hullu kuume, J.I.M.I., En saa (silmiäni irti susta) jne jne. J.I.M.I. :n keskikohdassa ne soitti taas Livin' On A Prayeria, oikeesti aaa se on aina vaan niin mahtava! Meni kylmät väreet :3 Sampsa katos lavalta Mustikoiden aikana, ja juoksi sitä aluetta ympäri :D Keikan jälkeen huomattiin Costello Hautamäki siinä jossain takapenkillä ja saatiin siltä yhteiskuvat :) Nähtiin siinä samalla pari kaverii, oli kiva nähä. Sit mentiin lavan taakse ku Rockwallin jätkät oli ilmestyny sinne. Siellä oli myös viel Soul Shine Societyn jäseniä. Menin jutteleen sen bändin laulajalle, oikein kätteli ja esiteltiin toisemme. Sanoin etten ollu aiemmin kuullu koko yhtyeestä mut niiden musa kuulostaa kuitenki hyvälle. Se kiitti ja sano et kantsii tsekata niiden bändin facebook-sivu. Sain siltä myös vielä nimmarin & yhteiskuvan ja se sano et nähdään taas :) Tosi mukava!






Otin pitkästä aikaa Jimin kaa yhteiskuvan, otin myös Valtterin ja Antonin kaa kuvat. Valtterilta viel parit halit, jee :3 Sit menin viel kysyyn yheltä Soul Shine Societyn rastapäiseltä jäseneltä et missä oon nähny sen aikasemmin.. Se oli vaa siinä sillee jaa'a, sit kysyin et soittaaks se muissakin bändeissä.. Se sano et joo onhan se joissakin kokoonpanoissa. Sit kysyin et onks se soittanu Jonne Aaronin bändissä, vastas siihen sitten et joo, ja soitan edelleen. Olin vaa sillee omg ja pyysin sitä sanoon Jonnelle terkkuja. Se lupas, jee!
Mut nyt niitä Rockwallin kuvia tähän väliin!












Tässä vielä videoo Rockwallin keikalta:



Suunnattiin Rockwallin jälkeen Keskustorille kuuntelemaan Acoustic Hobbitsia. Siinä siis soittaa White Flamen Vince ja Olli. Kuulosti kyllä hyvälle! Ne soitti vähän Simpsoneiden tunnaria, Justin Timberlakee ja sen sellasta. Sain Vincen kaa kuvan sen keikan jälkeen :)




Käytiin sit ton keikan jälkeen toisen kerran Hesessä, en vetäny muutaku jonkun pehmiksen. Hesessä oli kans hiukan väsynyttä meininkiä :'D Sama juttu pysäkillä ku mentii sinne syömisen jälkeen ku aateltiin jo lähtee kotiin päin.

"Jos oksennan sun päälle, nii ainakaa sulle ei tuu kylmä"

"Miten on voitu todistaa et kultakaloilla on huono muisti?"
"Ehkä ne on pelannu niiden kultakalojen kaa muistipeliä"



Oli kyllä mahtava ilta, kiitti Janskulle parhaasta seurasta <3 Ja kiitos kaikille bändeille!

Toinen osa tulee sitten joskus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti