rrock'n roll child

tiistai 10. kesäkuuta 2014

South Park 2014 osa 1

Tänne Tampereelle tosiaan perustettiin uus rockfestivaali, joka kantaa nimeä South Park.
Olin ostanu kyseiseen tapahtumaan kahen päivän lipun jo ainaki pari kuukautta ennen tota tapahtumaa. Kyllä kannatti, ne kaks päivää oli unohtumattomia!
Aattelin nyt kertoo molemmista päivistä, kahtena osana. Se on vaan jotenki paljon helpompi tapa.

Eli aloitetaan perjantaista. Olin sopinu et tapaisin Anniinan joskus neljän aikoihin siellä alueella. Portit ois auennu kolmelta mut menin sinne vasta kumminki neljäks ku aattelin et ei jaksais oottaa porttien aukenemista. Dreamtale oli jo alottanu ku tulin alueelle, mut ei se kyl haitannu ku en kyseistä bändiä kuuntele. Hyvin ne kumminki veti, pakko sanoo. Ne siis soitti sellasessa teltassa, jossa oli jo jonki verra väkee.


Menin Dreamtalen jälkeen Main Stagen eteen, se oli taas sellanen paaaljon isompi lava ja se oli iha ulkona. Siellä aloitti seuraavaks Santa Cruz. Just sillon alko muuten sataa, mut eipä se mitenkään sitä menoa haitannu! Näin Santa Cruzin just sillo kolmannen kerran livenä, aivan loistava setti!
Relentless Renegades,Nothing Compares To You, Screaming For Adrenaline,Aiming High,We Are The Ones To Fall jne.. Huhhuh, kovia kappaleita!


Santa Cruzin jälkeen menin takas teltalle ku siel oli seuraavaks Doom Unit, jonka näin toisen kerran livenä. Ihan jees setti, en oo hirveesti kuunnellu kyseistä yhtyettä. Tiesin kuitenki kolme biisiä, niiden parin biisin nimee en muistanu mut yks oli ainaki Reckoning Day. Se on mun mielestä ehkä sen bändin paras biisi.


Doom Unitin jälkee, n. klo 18.15 toiselle lavalle nousi ruotsalainen Sparzanza. Tiesin niiltä vaa yhen biisin, Temple Of The Red-Eyed Pigs. Ne tais vetää sen vikana jos nyt oikein muistan. Ihan hyvä setti oli!


Mentiin Anniinan kaa siinä Sparzanzan aikana jonottaan nimmaria Skid Rowilta. Ja saatiinki sellaset! Sain myös halin Skid Rowin uudelta laulajalta.  Pari muuta Skid Rowin jäsentä oikein kätteli ja kysy miten menee. Oltiin iha omg ku nähtiin ne ihan kunnolla kasvotusten! Tärisin vähäse ku jännitti niin paljon bändin näkeminen :3 En voi vieläkään uskoo sitä todeks et oon oikeesti nähny sen bändin niiiin läheltä!

Skid Rowin nimmari :3

Klo 19.15 oli Death Hawks mut ei menty kattoon sitä ku taidettiin olla just sillo siinä jonossa vielä. Eikä se bändi nyt muutenkaa nii hirveesti kiinnostanu.
Klo 20 oli Sonata Arctican vuoro, näinkin sen sitten luultavasti jo neljännen kerran livenä.
Tonylla oli kiva Jokeri-paita :--D Oli mahtava setti! Losing My Insanity, My Land, Fullmoon, I Have A Right, Don't Say A Word....  :)





Sonatan jälkeen oli Dimebag Beyond Foreverin vuoro. Ne siis vetää Panteran biisejä,tiesin vaa pari kappaletta; Cowboys From Hell ja Walk. Oli kyl aika kova meininki! :D




Sit olikin illan pääesiintyjän vuoro, Skid Row! Oltiin Anniinan kaa aika lähellä lavaa, ei ois ollu hirveen pitkä matka eturiviin. Skid Row veti ihan älyttömän mahtavan shown,  tuli kyllä vähän kyyneleet silmiin. 18 And Life, I Remember You, Youth Gone Wild, Monkey Business, Slave To The Grind.. ainakin noiden aikana tuli laulettuu ja kiljuttuu ja kaikkee. Ehdottomasti parhaimmat biisit  <3 Rakastan! Koko Eteläpuisto lauloi biisien mukana :3 Vaikka Sebastian ei enää laula kyseisessä yhtyeessä, niin bändi ei silti tuottanut pettymystä! Oli ihan älyttömän upeeta nähä toi bändi livenä!  THANK YOU GUYS! <3



Perjantaista jäi kyllä niiiin mahtava ja onnellinen fiilis! <3
Toinen osa tulee vielä tän viikon sisällä! :---)

4 kommenttia:

  1. Ooh mäki oisin halunnu nähä Skid Rown :( Vaikka tosta uudesta laulajasta en niinkään tykkää. Kiva postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, ite tykkäsin vaikka tottakai Sebastian vetää parhaiten! Ja kiitos :)

      Poista
  2. Oli kyllä upeeta! :3 ja näköjään meillä oli sama idea tehä kaks postausta tästä :---D

    VastaaPoista