rrock'n roll child

maanantai 23. kesäkuuta 2014

Now the lights are on, sing this song


Mooi! Mentiin tosiaan torstaina mökille porukoitten kaa. Sisko halus jäädä kotiin marsun kaa nii mentiin sit kolmisteen..  Oltiin mökillä jo joskus iltapäivällä, purettiin laukut ja sillee. Olin ollu siel mökillä viimeks pari vuotta sit.. :D Porukoille tuli vähä yllätyksenä et halusin lähtee mukaa, ku viihdyn enemmän kotona ku mökillä. Aattelin vaa et joku pieni maisemanvaihdos olis ihan jees. Eikä toi yks yö mökillä ollu niin paha.. No okei mitä nyt vähän hyttyset häiritsi nukkumista ja onnistuin hienosti oksentamaan.. En sit tiiä olinko syöny jotain sopimatonta.. Ei mulle onneks mitään oksennustautia tullu, et oli vaan onneks joku ohimenevä juttu.
Mut niin, tuli mökillä nyt ainakin saunottua ja grillattua. Uimassa en käyny ku vesi oli liian viileetä. Luin myös aika paljon yhtä Jon Bon Jovista kertovaa kirjaa minkä olin lainannu kirjastolta, aattelin jos ei oo muuta tekemistä nii luen sitä sitte. Join päivällä siiderii ja illalla lonkeroo..  Söin myös aika hyvin! :D Laitettiin takkaan tuli, ja pieni juhannuskokko mökin pihaan :) Oli aika tunnelmallista!
Tuli myös kuvailtua torstai-iltana ihanaa auringonlaskua :) Tässä nyt vähän kuvia mökiltä:

Iskä laittoi kynttilöitä takan päälle :)

Kummisetä pistäytyi vielä käymään torstai-iltana, tuli koiransa kaa. Se koira on ihana, tykkäs istuu mun sylissä :3
Nukuin tosi huonosti to-pe välisen yön, ku vatsa oli iha sekasin ja sinne mökkiin oli tosiaan eksyny pari hyttystä jotka päätti häiritä just mua.. Mut sellasta se on, mökillä niitä hyttysiä on aina! Kävin muuten ulkona joskus neljän aikaan aamuyöstä nii voi luoja et siihen aikaan oli älyttömän upeen näköstä! Järvelle ku katto nii auringonnousu ja pientä sumua.. Aaa, ärsyttää etten ottanu kuvaa siitä! Rakastuin siihen maisemaan <3 Mökillä oikeesti näkee niin paljon tommosia, kaupungissa ei välttämättä nää niin mahtavia maisemia. Pieni maisemahehkutus :D
Mut joo oli kyllä ihan kiva olla mökillä pitkästä aikaa, mennään sinne varmaan heinäkuussa ku sillo on luvattu lämpimämpiä ilmoja nii sit pääsis jopa uimaan! 
Eipä mulla nyt muuta :)

Ps. Matka mökille kesti n. tunnin ja ai että se matka oli ihana ku sai vaa istuu rennosti,kuunnella musaa kuulokkeista,ja kattella samalla maisemii ikkunasta :3 Sama juttu kotimatkalla. Jotenki ihana fiilis :D Käykää ihmiset mökillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti