rrock'n roll child

torstai 20. helmikuuta 2014

Steel Panther@Pakkahuone


Eilen oli vihdoinkin se kauan odotettu Steel Pantherin keikka! Ovien piti avautua seiskalta,mut menin sinne jo puol seiskaks ku oltiin Alinan kanssa sovittu et nähtäis siihen aikaan. Alina tuli sinne keikalle kaverinsa kaa, ja nähtiin nyt sitte ekan kerran livenä.
Alina ilmotti mulle ettei ne ehi iha puol seiskaks Pakkahuoneelle, nii hengailin sit vähä aikaa  asematunnelissa ku tuli kylmä. Kävin siinä Siwassa ostamassa karkkia ja söin sitä sit siinä asematunnelissa ja kattelin ohikulkevia ihmisiä. Mun piti pari kertaa näyttää ihmisille miten ne ovet aukee ku ne ei sitä heti hoksannu :-D Mustahan vois tulla ovien avaaja! Ihmiset, missä mun palkka? :D
Mut joo, Alina sit vähän ajan päästä ilmotti et ne ois jo siellä Pakkahuoneen pihassa jonottamassa. Menin sit sinne ja kyselin kuulumiset ja valitettiin kylmyydestä. Ovet aukes siinä viis yli seittemän, näytettiin liput, vietiin takit narikkaa, laukkutarkastus ja sit käytiin vessassa. Sen jälkeen sit lavan lähelle seisoskeleen. Nähtiin Rockwallin Valtteri ja Sampsa, mut ei viititty mennä häiritteen niitä.
Nii ja tolla keikalla muuten oli ilmasia Blackwaterin single-levyjä nii otin sellasen! Pyysin keikan jälkeen kyseisen bändin laulajalta nimmarin tohon kanteen ja pääsin sen kaa myös yhteiskuvaan :-) Meidän dialogi meni suurinpiirtein näin:

"Hi, can I take picture..?
"Yea,sure... Together?"
"Yea!"
*räps*
"Thanks!"


Toi Blackwater on muuten englantilainen yhtye ja ne siis oli siellä lämppäämässä Steel Pantheria.
Ne alotti joskus kasilta. En ollu aiemmin kuullu sellasesta yhtyeestä mut kyllä niiden musa hyvältä kuulosti! Ei mikään huono bändi :) Pahoittelen muuten vähä näiden kuvien & videoiden laatua, nää nyt on mitä on.


Blackwaterin jälkeen ootettiin innolla Steel Pantheria lavalle.
Siinä ku oltiin jonkin aikaa ooteltu nii lavalta sammu valot ja kajareista alko soimaan Iron Maidenia ja kaikki oli heti sillee wooou. Siinä kesken Maidenin kappaleen Steel Panther kapusi vihdoinkin lavalle! Otin siitä videoo ku ne ilmesty lavalle ja aloitti kappaleella Eyes Of A Panther.
Mahtava aloitus!


Ja voi luoja sitä kiljumisen määrää! Kiljuin ja huusin niin kovaa ku lähti! Lauloin myös joidenki biisien aikana ja olin itseasiassa kokoajan niin mukana ku pystyin :)
Otin keikalta toisenki videon:


Noi videot voi jonki verran heilua ku heiluin niin paljon tuolla :D
Mut nii, noiden kahen biisin lisäks keikalla tuli kuultua myös tietty muitaki mahtavia biisejä, mm. The Burden Of Being Wonderful, Party All Day, Community Property ja Death To All But Metal.
Tuli kyllä kieltämättä vähän kyyneleitä silmiin ku ne soitti ton Community Propertyn, se melodia <3 Ja kertosäe <3 Erittäin hyvä meininki ja täydellinen keikka,ei voi muuta sanoo!

Lexxi Foxxx
Michael Starr
Stix Zadinia
Satchel
"Palvomme Lexxiä!"
Death to all but metal!




Voisin vielä laittaa tähän sen keikan settilistan:

Eyes of a Panther
Tomorrow Night
Asian Hooker
Just Like Tiger Woods
Party Like Tomorrow Is the End of the World
Let Me Cum In
Guitar Solo
Turn Out the Lights
Gloryhole
The Burden of Being Wonderful
Gold Digging Whore
It Won't Suck Itself
Death to All but Metal
Encore
Community Property
17 Girls in a Row
Party All Day (Fuck All Night) 

Keikka loppui siinä n. yhentoista aikoihin, narikkaan oli iha kiva jono :D Piti pukee takki vasta ulkona ku ei siinä narikassa ollu hirveesti tilaa.. Pakkahuoneelta sit suoraan pysäkille, kuulin ku jotkut jätkät käveli jossai kaukana ja kuulin niiden laulavan Community Propertya. 
Tajusin myös eilen miks kaupungissa  on kiva kävellä yöllä. Siellä ei oo niin paljoo väkee ku päivällä ja siellä on sellane hieno tunnelma ku on valoja. Söin vaa karkkia samalla ku kävelin sinne pysäkille, bussi ehti just meneen nenän ohi, mut onneks seuraava tuli viiden minsan päästä. Ehti siinä jo vähäse jäätyä ku mulla oli ohut nahkatakki. Pääsin nukkuun joskus kahentoista jälkeen, oli kiva olla tänää koulus viiden tunnin yöunien jälkee.. :D Tosin mua ei ees hirveesti väsyttäny. Mut ei mulla muuta sanottavaa tosta keikasta oo, toivottavasti näkisin Steel Pantherin vielä monta kertaa livenä! :)



KIITOS STEEL PANTHER AIVAN MAHTAVASTA KEIKASTA!!! <3 + Blackwater


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti