rrock'n roll child

tiistai 7. toukokuuta 2013

Ärsyttävät asiat part 1

Aattelin kirjottaa asioista mitkä ärsyttää mua, ja koitan keksii jotai esimerkkejä tai jotai sellasia. En ees tiiä miks tämmöne aihe, mut on tää ny sentää ehkä vähä erilaisempi! Ja noi kuvat ei liity mitenkää aiheesee, aattelin vaa heittää muutaman kuvan tähä postauksee ettei ois pelkkää tekstiä..
Tossa ei sit varmaa oo iha kaikki ärsytykset, on niitä varmaa enemmänki mut täs menis varmaa koko päivä jos listaisin kaikki.


Mainokset
Yleensä tv-mainokset, koska kuuntelen nykyää aika harvoin radiota. Siis semmoset joiden aikana tuntuu et 'joo vois vaihtaa kanavaa'. Hyvänä esimerkkinä Siwan mainokset!  Ne ihmisten hidastetut liikkeet, ilmeet yms.. Toisena esimerkkinä se joku, en nyt muista mitä siinä mainostettii mut..
"Äiti miks sun käsi on punane?"
"Koska sitä kutittaa"  .......Lässynlässyn. Ku se mainos tulee vieläpä monee kertaa, nii alkaa kivasti ärsyttää..
Pakko sanoo viel se yks  "Mä en haluis valittaa,mut...." Miks sit valittaa?
Joo onha niitä muitaki mainoksia mitkä saa helposti ärsyyntyyn mut tossa oli nyt noi kolme esimerkkiä.



Ihmisten hitaus
Ymmärrän kyllä jos on vanhus, mut jos kyseessä on joku nuori, nii alkaa väkisinki ärsyttää, ku jos vaikka jossai kaupungilla mulla on kiire johonki, ja yhtäkkii mun edessä kävelee semmone teinilauma ja kaikkien pitää kävellä niin hemmetin leveesti ja nopeudesta ei oo tietookaa.. Hyvä ku niiden ohi pääsis,vai pitääkö siinä sitte päin kulkea? Ja ootella et ne alkaa siitä liikkuun nopeemmi vai?



Määräily
"Tee sitä,tee tätä,tee tota" Luuleeks ihmiset et pystyn muka repeemää joka paikkaa? Jos teen yhtä asiaa,nii enkai mä sillo voi tehä samaa aikaa toista asiaa?
Sit se määräilijä ei ite tee mitää, vaa käskyttää muita tekeen kaikki. Oikeesti tämmösten ihmisten seurassa hermot menee niin kireelle..

pakollinen kuvateksti: Jee purkkaa!

Turha valitus
Esim. huono hiuspäivä, ihastus ei moikannu tänä aamuna, murot loppu,... Maailmassa on huonompiaki asioita.


Itserakkaus
Siis semmonen itserakkaus, et kuvittelee OIKEESTI et KAIKKI pojat/tytöt ois kiinnostunu just susta.
Kuvittelee olevansa muiden yläpuolella.
Tunsin joskus yhen tyypin, onneks ei olla enää kavereita. Tosin se johtui muista syistä ku tän ihmisen itserakkaudesta.  Mut kyllä seki oli ärsyttävää.. Se ihminen kuvitteli olevansa muiden yläpuolella.. kuvitteli et kaikki haluis olla sen kavereita, kaikki ois kiinnostunu just siitä, ja vaikutti aika ylimieliseltäkin. Huhhuh, en ees halua enempää muistella koko ihmistä.



Heitän viel yhen ärsytyksen tähä loppuu..

Ihmiset, jotka ei osaa hyväksyä erilaisuutta
"Ei me voida olla ton kavereita ku ei toi ees käytä mitää hienoja vaatteita!" jne. Onneks en tunne/tiiä ketää ihmistä joka ois tämmöne, mut valitettavasti jotkut ihmiset osaa olla sellasia jotka haukkuu muut lyttyyn ulkonäön takia.
Emmä ainakaa koskaa mieti mimmosen näköne ihmisen pitäs olla, oon ihmisen kaveri vaan sen luonteen perusteella!
En osaa ymmärtää ihmisiä, jotka valitsee kaverinsa vaan sen ulkonäön perusteella, jokanen näyttää siltä miltä näyttää ja sillä selvä.

Nettiyhteys
Joka on nykyään iha sanonko mistä. Oli se sit mikä selain tahansa, nii aina tulee joku sivun lataamisvirhe tai verkkoyhteys ei ole käytettävissä. Hmpph. Tosin se ei välttämättä johdu selaimesta, vaa jostai koneen verkkoasetuksista tai jostaki sellasista, Mut välillä tuntuu et ongelma ois selaimessa..
Siis varsinki sillo ottaa päähä, jos oon kirjottanu johonki tosi pitkän jutun, ja ku koitan lähettää viestin eteenpäi nii PAM nettiyhteys katkes! Ei voi muuta sanoo ku et.... joo en ehkä sano.

Mut tämmönen postaus tällä kertaa, ja kyllä, monia ärsytyksiä on olemassa, mut nää asiat tuli ekana mielee.. Voi olla et teen ehkä joskus toisen osan tästä postauksesta jos vaa jaksan, tai sit voisin tehä sellasen postauksen jossa kerron asioista joista tykkään.. Mut seuraava postaus tulee luultavasti lauantaina ku aattelin postata seuraavaks Rockwallin keikasta joka on perjantaina Hämeenpuistossa (klo 18) !


2 kommenttia:

  1. Whoa! Asiatekstiä! Pystyin niin samaistuu noihin kaikkiin! Go Miimu! Oli kiva lukee et joku muu ajattelee samoin :D Tee toki myös sellane tykkäyspostaus joku kerta c:

    VastaaPoista